Workshop bruidsfotografie

Bruidsfotografie Nunspeet | Dufrasnes Fotografie

Bruidsfotografie workshop Mon et Mine

 

Eerlijk, door Mon et Mine ben ik anders gaan kijken naar bruidsfotografie. Toen ik een paar jaar geleden begon als fotograaf en inspiratie opdeed voor een fotoshoot, vond ik Mon et Mine op internet. Hun kijk op bruidsfotografie sprak mij enorm aan. Ook zag ik dingen die ik wel eens deed, maar niet echt pasten binnen de kaders van de toenmalig Nederlandse bruidsfotografie. Hun werk inspireerde mij enorm, ik wilde net zo goed worden als zij.

Daarom besloot ik een paar jaar geleden de Fotovakopleiding te volgen in Amsterdam. In eerste instantie om beter grip te krijgen op alle technieken. Maar om echt goed te worden als bruidsfotograaf heb je meer nodig. Veel bruidsfotografen doen dan ook regelmatig workshops en trainingen om specifiek als bruidsfotograaf beter te worden. Toen Mon et Mine begonnen met het geven van bruidsfotografie workshops, was ik om.

Op 1 maart schoof ik bij de workshop aan in Nunspeet. Mon et Mine, oftewel, Ramon en Hermine zijn een super aardig stel en ontzettend transparant over hun werk en werkwijze. In de middag hebben we een bruidspaar gefotografeerd, geregeld door Hermine en Ramon en in de namiddag hebben we het gehad over de nabewerking en marketing. Een mooie volle dag met veel content. Love it!

Hun werk inspireerde mij enorm, ik wilde net zo goed worden als zij

Bruidsfotografie Nunspeet | Dufrasnes FotografieWorkshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-3 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-4 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-5 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-6 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-7 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-8 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-9 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-10 Workshop bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie-11

Laat een reactie achter