Workshop | 1 op 1

Workshop 1 op 1 Fotografie - Dufrasnes Fotografie

Workshop 1 op 1 coaching

Wil je jouw fotografieskills in korte tijd een flinke boost geven? Deze workshop is er om je te ontwikkelen tot professioneel fotograaf. Ook in deze workshop maakt het niet uit of je een beginnende fotograaf bent of al wat langer fotografeert. Of je nu meer portretten wilt maken, kinderen wilt fotograferen, betere reisfoto’s wilt maken of hulp kunt gebruiken als bruidsfotograaf. Tijdens een 1 op 1 sessie help ik je met wat jij nodig hebt.

De workshop is 1 op 1 en daarom volledig gericht op jouw wensen!

Wanneer jij je wilt ontwikkelen als fotograaf, zul je ontdekken dat fotograaf zijn meer in houdt dan alleen fotograferen. Het gaat om het totaalpakket, van e-mails beantwoorden tot het opzetten en onderhouden van een website, van nabewerking tot prijsstrategieën bepalen. En het is natuurlijk fijn als je dit op een zo effectieve en efficiënte manier kunt doen.

Of je nu meer wilt weten over een goede workflow, feedback wilt op je werk, nieuwe fotografieskills wilt leren of meer wilt weten over marketing en ondernemen: in deze workshop 1 op 1 gaan we aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen in jouw startende of bestaande onderneming.

In deze workshop 1 op 1 gaan we aan de slag met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis, die je direct kunt toepassen.

Voor aanvang van de workshop ontvang je een vragenformulier. Aan de hand van je antwoorden kunnen we een focus bepalen en aan de slag met jouw doelen en vragen. We doorlopen samen de onderdelen waarin jij je wilt ontwikkelen en knopen daaraan verbeterpunten. We maken een actieplan voor de korte en lange termijn.

Ik geef je antwoord op je vragen en zal open zijn over mijn kennis, de valkuilen die ik ben ingesprongen en hoe ik gekomen ben, waar ik nu sta.

De workshop is er een van praten, maar ook zeker van doen. Dat kan variëren van het maken van aanpassingen aan de website, samen fotograferen tot en met jouw prijslijst aanpassen. Soms zijn het kleine dingen die je aanpast, die grote verschillen kunnen maken. Het kan ook zijn dat je juist grote stappen moet nemen, bijvoorbeeld als je tot de conclusie komt dat je moet schrappen in je aanbod en meer specialisatie in jouw fotografie gewenst is. Ik maak geen beslissingen voor jou, maar ik kan je helpen om tot de juiste keuze te komen. Ik geef je antwoord op je vragen en zal open zijn over mijn kennis, de valkuilen die ik ben ingesprongen en hoe ik gekomen ben, waar ik nu sta.

Direct aan de slag met een flinke dosis energie:

Welke invulling kun je de workshop geven:  

  • Portfolio-feedback
  • Werken aan portfolio opbouw
  • Nieuwe fotografie skills aanleren, van compositie tot flitsen
  • Workflow & nabewerking
  • Websitepresentatie – feeback en tips
  • Prijsstrategieën & offertes
  • E-mailafhandeling
  • Nabestellingen
  • Marketing: social media – search engine optimization (SEO) – bloggen
  • Administratie & planning

 

In het kort: 

Niveau: beginners of fotografen die al wat langer fotograferen

Duur: 7,5 uur

Locatie: Alkmaar 

Datum: In overleg plannen we 3 dagdelen in: 

2 x 3 uur

1 x 1,5 uur

Prijs: € 775,- p.p.  inclusief B.T.W. koffie, thee, snacks en lesmateriaal.

 

Doe mee!

Aan de slag? Stuur mij een e-mail met je naam en e-mailadres naar annemarie@dufrasnesfotografie.nl, of gebruik het contactformulier. Ik zal snel antwoorden.

 

Betalingsinformatie:

Als je je hebt aangemeld, stuur ik je de betaalgegevens door. Je kunt dan per bank of Ideal betalen, in twee termijnen. Zodra de eerste betaling is voldaan, ben jij zeker van een plek.

 

Laat een reactie achter