Wie is het geworden?

Feline - Dufrasnes Fotografie-1 - sociale media en contentmanager

Welkom sociale media en contentmanager!

 

Ben je benieuwd wie de vacature van social media en contentmanager gaat invullen? Ik stel je graag voor aan Feline. Jullie kennen haar al een beetje, want afgelopen 5 maanden deed ze een stage marketing en communicatie bij Dufrasnes Fotografie. Feline is vierdejaars student aan de Hogeschool van Amsterdam.

Afgelopen weken kreeg ik een aantal fantastische sollicitaties binnen per film. Ik ben door alle filmpjes aangenaam verrast en ik heb dan ook steeds uitgesteld een keuze te maken. Alle dames (yup, het waren allemaal dames) die reageerden, paste wat mij betreft qua energie er al helemaal bij.

Afgelopen weken kreeg ik een aantal fantastische sollicitaties binnen per film.

Maar mijn uitstel had blijkbaar een reden. En wel het volgende. Ik had Feline de baan aangeboden, maar omdat ze op kort termijn zou gaan afstuderen, was er geen ruimte voor een extra baantje. Nu ze heeft besloten later af te studeren is die ruimte er wel. Ik blij, want Feline is een topper. De afgelopen vijf maanden hebben we samen een team gevormd en omdat ze al helemaal van de hoed en de rand weet, is dat voor beiden wel zo fijn.

Feline, fijn dat je van de partij wilt zijn en op naar een goed seizoen!

Feline: Herinner je je nog mijn eerste blog? De tijd vanaf toen vloog voorbij! Inmiddels zijn we heel wat blogs verder and still going. Van stagiair ga ik nu over naar werknemer en dat voelt goed! Toen Annemarie me aanbood om bij haar te komen werken was ik meteen enthousiast. En nu ik later afstudeer valt het allemaal mooi samen. Ik kijk uit naar de komende tijd!

Laat een reactie achter