Werkwijze fotoshoots

Of je nu een portraitshoot, een loveshoot of een boudoirshoot boekt, het is bijzonder om een fotoshoot te doen. Naturel of juist wat meer opgedoft. Het is een waardevolle herinnering, want te snel vergeten we hoe mooi je bent en hoe leuk jullie het samen hebben.

Portraitshoot

We gaan naar een toffe locatie die bij jou past voor een fotoshoot. Misschien heb je zelf al ideeën en natuurlijk doe ik suggesties en geef ik aanwijzingen. Er gelegenheid om tijdens de shoot van kleding te wisselen.
Omdat het weer niet altijd even voorspelbaar is, krijg je bij slecht weer de gelegenheid uit te wijken naar een binnenlocatie of om de afspraak te verplaatsen naar een andere dag. Een Portraitshoot duurt c.a. 1 tot 1,5 uur. Je ontvangt minimaal 25 hoge resolutie foto's via een privé online gallery
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-1
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-2


Loveshoot

We gaan naar een toffe locatie die bij jullie past voor een fotoshoot. Niet te veel geposeer, maar vooral spontaan en romantisch. Natuurlijk doe ik suggesties en geef ik aanwijzingen, zodat jullie zo voordelig mogelijk op de foto's staan. Er gelegenheid om tijdens de shoot van kleding te wisselen. Omdat het weer niet altijd even voorspelbaar is, krijgen jullie bij slecht weer de gelegenheid uit te wijken naar een binnenlocatie of om de afspraak te verplaatsen naar een andere dag.
Je hoeft niet fotogeniek te zijn en je mag honderd keer met je ogen knipperen. Ik vraag alleen om lekker jezelf te zijn. De rest doe ik. Gaan jullie ook trouwen? Naast de foto’s die jullie kunnen gebruiken voor de bruidskaart of save the date kaart is het ook fijn om alvast te wennen aan de camera. Een Loveshoot duurt c.a. 1 tot 1,5 uur. Jullie ontvangen minimaal 25 hoge resolutie foto's via een privé online gallery.
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-4
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-3


Boudoirshoot

Van tevoren bespreken we de shoot. Misschien heb je zelf al ideeën, alles kan en mag! De foto's tijdens een boudoirshoot maken we op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis of een andere mooie locatie. Ga je trouwen? Dan kun je kiezen voor je bruidslingerie, maar alle andere stijlvolle lingerie voldoet.

Wat mij betreft gaan we voor een natuurlijke look, stijlvol, sensueel en ongedwongen. Het wordt vooral een relaxte shoot met als resultaat prachtige foto's. Een boudoirshoot duurt c.a. 1 tot 1,5 uur. Je ontvangt minimaal 25 hoge resolutie foto's via een privé online gallery
Ga je (nog) niet trouwen of ben je al getrouwd, ook dan kun je een boudoirshoot doen. Voor jezelf, voor je lief óf voor allebei. Misschien vind je het spannend. Weet dat het niet uit maakt of je een maatje meer of minder hebt, lang of kort bent. Ik zorg voor een serie stijlvolle boudoirfoto's. Voor vragen of extra inspiratie kun je mij altijd mailen.
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-7
Dufrasnes-Fotografie-werkwijze-fotoshoot-3-6