Vendor | Sandra’s mobiele reisadvies

Vendor - Bloksan reisagent - Dufrasnes Fotografie-1

Sandra van Sandra’s mobiele reisadvies

‘Kennen jullie elkaar?’ vroeg iemand, ‘Neuh hoezo?’, ‘Jullie zitten zo gezellig te kletsen.’ Blijkbaar klikte het vanaf de eerste ontmoeting met Sandra meteen en nu een jaar verder (en vele ontmoetingen later) vond ik het tijd worden om Sandra in de spotlight te zetten.

Sandra is zelfstandig reisagent en toen ze onlangs een vakantie in Toscane had geregeld voor mijn man en mij, is Sandra ontzettend belangrijk voor ons geworden. Zo besteedde ik vroeger uren, zo niet weken aan het uitzoeken van een reis. Nu vraag ik Sandra. Het scheelt tijd, energie en geld. Dus wil ik dat graag delen met bruidsparen, die op zoek zijn naar een passende huwelijksreis!

Zo besteedde ik vroeger uren aan het uitzoeken van een reis. Nu vraag ik Sandra.

Op de fiets rijd ik naar de Nassaulaan in Alkmaar. Op afspraak kun je bij haar terecht, maar ze komt ook bij je thuis (ook in de avond of het weekend). En zoals ik bij elke leverancier begin, start ik bij Sandra ook met de vraag ‘Vertel…?’

“Ik deed de Amsterdamse school voor het Reiswezen. Daarna heb ik gewerkt voor onder andere D-reizen, Zonvaart Reizen en Globe Herbrink Alkmaar en heb ik drie jaar in Tokyo, Japan gewoond met mijn gezin. Via Zonvaart Reizen kreeg ik het aanbod om als zelfstandig reisagent te werken. Dat betekent dat ik een sterke partij achter mij heb staan en het keurmerk SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) en ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) mag uitdragen.”

Wat kun je allemaal regelen?  “Het organiseren van samengestelde reizen. Dat is ook meteen een voordeel voor reizigers, want als ik dat voor je regel, bespaart het je vaak enorm veel tijd. De praktijk leert dat het boeken van een reis heel veel tijd kost, tijd die je aan andere leuke dingen kunt besteden. Van een vlucht, bus, trein, accommodatie en excursies maak ik één geheel. En omdat ik ruim 25 jaar in het vak zit en zelf vaak reis, weet ik wat leuk kan zijn.”

Op afspraak kun je bij Sandra terecht. Bij haar of bij jou thuis!

Hoe werkt dat dan? “Ik hoor eerst graag wat de wensen zijn. Voor bruidsparen kan Frankrijk het perfecte land zijn voor een huwelijksreis, voor de ander is dat de Malediven of met een backpack door Thailand reizen. Het mag natuurlijk wel een beetje apart zijn. Een unieke vakantie waar je over 20 jaar nog steeds met veel plezier op terug kijkt. Ik maak een voorstel binnen het budget en geef waar ik kan tips.”

Wat maakt Bloksan anders dan andere reisbureaus? “Ik stel een reis samen helemaal op de wensen van het bruidspaar met alles erop en eraan wat ze graag willen. Dat bespaart je dus veel tijd en vaak ook geld. Een voordeel is dat je altijd bij mij terecht kunt, want ik hanteer geen sluitingstijden. Ik ben makkelijk bereikbaar en ik denk altijd mee met de klant. Bovendien ben ik gespecialiseerd in reizen naar Japan.”

En wat zeggen klanten over jou? Mijn klanten bevestigen net als jij dat ik meedenk, dat ik tijd voor ze bespaar en dat ik vrij snel een goed voorstel kan doen. Ik kom met ideeën, maar er blijft ruimte voor eigen invulling. Klanten zijn blij dat alles goed geregeld is en dat het fijn is om dat vertrouwen te hebben. Ik  zie het ook echt als een samenwerking.”

Je spreekt al net zo gepassioneerd als alle andere vendors die ik interview. Wat is jouw passie? “Mensen helpen! Ik wil graag dat ze het naar hun zin hebben. Ik ga voor die klant! Reizen is andere culturen ontdekken. Door te reizen merk je dat het ook anders kan, het verruimt je blik. Eén van mijn voorvaderen was ontdekkingsreiziger, misschien zit het wel in het bloed. Ik vind het in ieder geval ontzettend leuk om nieuwe dingen te ontdekken en mijn ervaringen te delen. Hoe meer ervaring ik heb met reizen, hoe leuker het is om te adviseren.”

Een voordeel is dat je altijd bij me terecht kunt, want ik hanteer geen sluitingstijden.

Heb je trends ontdekt? “Japan is nog steeds een trend. Daar ben ik blij mee, want daar ligt ook gelijk mijn specialisatie. Ik zeg altijd: ‘ik regel je reis van hier tot Tokio en alles ertussen in’. Omdat ik drie jaar in Tokio heb gewoond weet ik er veel van en kan ik er veel over adviseren. Ik organiseer ook van tijd tot tijd een Japanse kookworkshop.

Ook reizen naar Amerika zijn ontzettend populair! Mensen gaan steeds vaker verder weg in de meivakantie.  Mensen vieren denk ik veel meer het leven en willen meer beleving. We reizen dus niet meer alleen van A naar B, maar willen ook onderweg nog wat zien en ervaren. Mindfulness- en yogareizen worden ook steeds vaker geboekt, net als cruises. De cruises zijn nu aan het veranderen, het wordt allemaal hipper en weer luxer.”

Wat wil je verder nog kwijt? “Wil je een mooie reis, klein of groot, ver weg of dichtbij? Ik regel het voor je!”

Vendor - Bloksan reisagent - Dufrasnes Fotografie-2 Vendor - Bloksan reisagent - Dufrasnes Fotografie-3 Vendor - Bloksan reisagent - Dufrasnes Fotografie-4

Weet je nog niet precies waar je naar toe wilt op huwelijksreis? Of weet je misschien wel waar je naar toe wilt, maar wil je tijd besparen met het uitzoeken en regelen van alle losse onderdelen? Sandra helpt je graag. Ze is een energieke en enthousiaste dame met veel ervaring. Geen standaard pakketreizen, maar helemaal samengesteld naar jouw wensen!

Zo kun je Sandra bereiken:

Sandra Blok

06-51871448

info@bloksan.nl

www.bloksan.nl

 

Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van meer blogs!

Laat een reactie achter