Vendor | Buiten-Bruiloft

Vendor - Buiten bruiloft - Dufrasnes Fotografie

Sabina van Buiten-Bruiloft

 

“Hey! Ben jij Annemarie Dufrasnes?” hoorde ik iemand roepen op de weddingplannersday 2015. Ik fotografeerde daar de dag en had geen idee dat iemand mij daar zou herkennen en al helemaal niet bij naam. Het was Sabina. Toen nog weddingplanner, maar inmiddels is ze gestart met het concept ‘Buiten-Bruiloft’. We wonen in dezelfde stad, Alkmaar en daarom spraken we van de zomer af op het terras.  Het verhaal van Sabina en Buiten-Bruiloft sprak mij zo aan, dat ik besloot haar in de winter, nu het voor ons allebei laagseizoen is, te interviewen over haar grote passie Buiten-Bruiloft.

Het verhaal van Sabina sprak mij zo aan, dat ik besloot haar te interviewen over haar grote passie Buiten-Bruiloft.

“Laat ik vooropstellen dat ik niet echt een weddingplanner meer ben”, zegt Sabina. “Leg eens uit zeg ik!” “Eigenlijk kun je mij zien als een locatie, een soort reizende locatie, of een pop-up locatie, waarbij mijn ervaring als weddingplanner goed van pas komt. Ik regel alles om buiten te kunnen trouwen, van tent tot catering. Van meubilair tot styling. En van trouwambtenaar tot sanitair. Dat betekent dat bruidsparen vooral hun eigen ceremoniemeester en weddingplanner kunnen inschakelen. Dat is fijn, want we werken dan dus vooral samen.”

Eigenlijk kun je mij zien als een locatie, een soort reizende locatie, of een pop-up locatie, waarbij mijn ervaring als weddingplanner goed van pas komt.

Jij regelt dus een tent, meubilair, taart, catering en ook styling? “Ja, van DIY tot zo uitgebreid als je zelf wilt. Ik ben een locatie en coördineer vooral. Dat betekent dat ik veelal samenwerk met leveranciers uit de trouwbranche. Mensen met ervaring, die kwaliteit leveren en weten wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken. Ik heb een totaalconcept voor buiten bruiloften bedacht. (straalt)”

Ik ben een locatie en coördineer vooral. Dat betekent dat ik veelal samenwerk met leveranciers uit de trouwbranche. Mensen met ervaring, die kwaliteit leveren en weten wat er allemaal bij een bruiloft komt kijken. Ik heb een totaalconcept voor buiten bruiloften bedacht. (straalt)

Hoe ben je op dat idee gekomen?” “Ik heb als weddingplanner veel buiten bruiloften georganiseerd en begeleid. Vorig jaar heb ik besloten volledig voor buiten bruiloften te gaan. Het is te gek om van een leeg weiland een complete bruiloft te maken, midden in de natuur. Buiten is vrijheid en toch heel intiem. Bovendien is het maatwerk, je hebt veel vrijheid in keuzes en daarom kun je je bruiloft helemaal organiseren zoals jij dat wilt. Ik help met de weg er naar toe.”

“En hoe zit het dan met het weer? Buiten trouwen is toch best tricky?” (lacht) “Ja, daar hebben we natuurlijk wel wat voor bedacht. Ik kan mij voorstellen dat bruidsparen nog wel meer vragen hebben en daarom nodig ik bruidsparen altijd uit voor een gesprek. Dan kunnen zij vertellen wat hun ideeën zijn en help ik om dat zo mooi en praktisch mogelijk uit te voeren. ”

Daarom kun je je bruiloft helemaal organiseren zoals jij dat wilt. Ik help met de weg er naar toe.

“Heb je nog een tip? Ja, ga liever niet zelf een tent huren of de boel regelen als je daar geen ervaring mee hebt. Stel dat de tent lek is, of de aggregaat valt uit, dan wil je daar niet je ceremoniemeester voor op laten draaien. Er kan natuurlijk altijd iets gebeuren en daarom blijf ik in de buurt van de locatie zodat ik snel ter plekke ben als dat nodig is.”

Je hebt dus de zekerheid dat alles goed geregeld is. Dé reden om een bruiloftprofessional in te huren zoals Sabina. Wil jij op een bijzondere locatie trouwen, buiten, midden in de natuur? Neem contact op met Sabina van Buiten-Bruiloft. Sabina is een fijne en enthousiaste gesprekspartner, een dame met veel ervaring. Mail haar en ze zal snel antwoorden. Kijk daar houden we van!

Je hebt dus de zekerheid dat alles goed geregeld is. Dé reden om een bruiloftprofessional in te huren.

 

Je kunt Sabina vinden via www.buiten-bruiloft.nl en via Facebook: www.facebook.com/BuitenBruiloft.

Vendor - Buiten bruiloft - Dufrasnes Fotografie Vendor - Buiten bruiloft - Dufrasnes Fotografie Vendor - Buiten bruiloft - Dufrasnes Fotografie

Je kunt Sabina vinden via www.buiten-bruiloft.nl en via Facebook: www.facebook.com/BuitenBruiloft.

Laat een reactie achter