Vacature: Social Media & Content Manager

Vacature Social Media & Content Manager - Dufrasnes Fotografie

 

Het is tijd voor versterking!

 

Dufrasnes Fotografie groeit en hoewel ik zelf een achtergrond als communicatieadviseur heb, houd ik mij nu het liefst bezig met fotograferen. Daarom zoek ik voor komend jaar iemand die mij kan ondersteunen met marketing en communicatieactiviteiten.

 

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het schrijven, inplannen en modereren van berichten op de Facebook en Google+-pagina van Dufrasnes Fotografie en hou je de Pinterest borden up-to-date. Verder ben je bezig met het opmaken, optimaliseren, controleren/nalezen van berichten op de website van Dufrasnes Fotografie. 

 

Wie zoek ik?

Iemand met compassievermogen. Iemand die zich in de doelgroep van bruidsparen kan verplaatsen en open communiceert.

Je bent goed met de Nederlandse taal, hebt affiniteit of passie voor fotografie en bent bekend met Facebook, Google+ en WordPress. Je bent flexibel inzetbaar en hebt daarom bij voorkeur niet een fulltime baan, maar ben je bijvoorbeeld parttimer, (full time) moeder of student.

 

Hoeveel tijd kun je verwachten om te investeren?

We hebben afgelopen jaar al een social mediaplan gemaakt, waarin je precies per week kunt zien welke berichten geplaatst kunnen worden. Ik schat de tijdsinvestering tussen de 1 en 4 uur per week, met een gemiddelde van ongeveer 10 – 16 uur per maand.

 

Welke vergoeding ontvang ik en is er een vast contract?

Ik vertel je graag welke vergoeding ik in gedachten heb. Maar ik sta ook open voor voorstellen waarbij de geïnvesteerde tijd geruild kan worden voor deelname aan fotografieworkshops of fotoshoots.

Deze functie heeft geen vast aantal uren en daarom is er ook geen vast contract voor een bepaalde tijd. Simpelweg omdat ik dat nog niet kan bieden. Als er geen werk is, is er vanzelfsprekend ook geen vergoeding.

De betaling verloopt via een payrollbedrijf. Zij betalen jouw salaris en vakantiegeld e.d. op basis van het aantal opgegeven uren dat je hebt gewerkt.

 

Jouw reactie, graag!

Zie je het wel zitten om (online) collega te worden? Reageer dan uiterlijk 15 januari 2016 via een kort filmpje, gemaakt met je telefoon, van maximaal 2 minuten.

Vertel wie je bent, wat je doet, welke ervaringen en/of raakvlakken je hebt met deze vacature en waar ik je online kan vinden. En echt, het gaat er niet om hoe mooi je filmpje is, het gaat om jou en je verhaal. Je kunt je filmpje versturen via www.wetransfer.com naar annemarie@dufrasnesfotografie.nl. Uiterlijk 1 februari ontvang je een bericht.

Laat een reactie achter