Maaike & Jeroen

Na het gesprek werd voor ons duidelijk dat je een hele creatieve, inventieve, enthousiaste en leuke fotograaf bent. Voor ons gevoel was “de klik” er en hebben we je toen ook gelijk de opdracht gegund.Het contact dat je met ons hield, over de indeling van de dag, het aantal mensen, de locaties, was erg prettig. Zelfs enkele dagen van te voren hoorde we nog van je om de laatste dingen door te spreken. Heel prettig!

Op de dag zelf overlegde je met ons waar nodig, had je goede ideeën, was erg enthousiast over de fotolocaties en was je continue aan het rondkijken wat je allemaal voor leuke composities kon bedenken. Het was eigenlijk, vonden wijzelf, een hele gezellige ochtend zo met z’n 3e (+ chauffeur).

Op sommige momenten van de dag hebben we niet eens door gehad waar je was, omdat je vanuit de mooiste hoeken foto’s wilde maken. Bij het bekijken van de foto’s zeiden wij tegen elkaar:” Goh ik wist niet eens dat ze toen achter ons stond”!! De stijl van de foto’s die je maakt kunnen we als volgt omschrijven: Creatief, stijlvol, vakkundig en oog voor detail.

Comments are closed.