Stagiaire Feline

Stage Dufrasnes Fotografie - Feline-1

Start stage bij Dufrasnes Fotografie

Het is zo ver! Feline is gestart als stagiaire bij Dufrasnes Fotografie. Een creatieve, vierdejaars student Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Wat gaat Feline doen? De lijst is te lang om op te noemen, maar onder andere gaat ze helpen met doelgroepanalyse. de website, social media en een mediaplan. We gaan er een mooie tijd van maken. Feline, welkom en veel succes de komende maanden!

Feline: Hoi allemaal! Vorige week ben ik begonnen met mijn stage bij Dufrasnes Fotografie. Ik zal Annemarie voor het komende halfjaar vergezellen en ik heb er veel zin in! Dit is dus mijn laatste jaar en na deze stage begin ik aan mijn scriptie.

Ik dacht: hier wil ik wat mee doen tijdens mijn half jaar durende stage

In juni ben ik teruggekomen van mijn minor in Zweden (prachtig land, zeker een aanrader!). In deze geweldige tijd volgde ik onder andere vakken als webdesign en graphic design, waar ik veel heb geleerd over websites, fotografie en fotobewerking en die ik erg interessant vond. Toen dacht ik: hier wil ik wat mee doen tijdens mijn half jaar durende stage. Op mijn opleiding specialiseer ik me in schrijven en wil ik me bij Dufrasnes Fotografie meer richten op grafisch design en fotografie.

Hier kan ik nóg beter ontdekken wat ik leuk vind om te doen

Bij Dufrasnes Fotografie hoop ik mijn skills te verbeteren in (bruids)fotografie, marketingcommunicatie, grafisch design en dat ik nóg beter ontdek wat ik leuk vind om te doen en wat ik daar dan in de toekomst mee wil.

Naast mijn stage kijk ik in mijn vrije tijd graag op Instagram en Pinterest (ideeën voor mijn bruiloft later ;-)), volg ik een aantal series waar ik verslaafd aan ben, vind ik het leuk om foto’s te maken (wie niet?), doe ik af en toe aan hardlopen en geef ik ook nog aandacht aan mijn lieve familie, vrienden en vriend.

Stage Dufrasnes Fotografie - Feline-2 Stage Dufrasnes Fotografie - Feline-3

Wil je op de hoogte blijven van wat ik allemaal voor Dufrasnes Fotografie doe? Volg ons dan op Facebook!

Laat een reactie achter