Publicatie Glossy | Ja ik wil!

 

Publicatie Glossy | Ja ik wil!

Yes! De eerste echte bruidsfotografie publicatie voor Dufrasnes Fotografie! Een paar maanden geleden werd ik gebeld door de redactie van het glossy magazine GLOSSY. Voor de “Ja ik wil” rubriek waren ze op zoek naar bruidsparen die het leuk vinden om een aantal foto’s ter beschikking te stellen voor publicatie met hun bruiloft verhaal. Na wat zoeken op internet vonden ze de website van Dufrasnes Fotografie en de bruiloft van Nunzia en Michiel. Nunzia en Michiel zijn in mei 2012 getrouwd in Velsen, de bruiloft was super goed geregeld, het bruidspaar een super mooi stel. Ik ben dan ook super trots met deze eerste echte publicatie in een echt glossy magazine  :-). Dank aan het bruidspaar Nunzia en Michiel en magazine GLOSSY!

De eerste echte bruidsfotografie publicatie voor Dufrasnes Fotografie!

Laat een reactie achter