Portfolio Trouwalbum

Een selectie van jullie mooiste foto's verwerk ik tot een stijlvol album. Dit album vertelt het verhaal van jullie dag met alle mooie momenten. Ik maak een handzaam album van prachtige kwaliteit. Een album die je gemakkelijk pakt om in te kijken en waarbij je de dag weer helemaal opnieuw beleefd.

Trouwalbums

Mooie momenten die moet je koesteren en van top tot teen bekijken om ze vervolgens te bewaren bij je meest waardevolle bezit: Je herinneringen

De jurk hangt in de kast, de herinneringen van jullie trouwdag zit in je hart en de foto's van de bruiloft staan digitaal op je laptop. Uit ervaring weet ik dat je die foto's er niet zo snel bij pakt om naar te kijken. In het begin wel... Ja. Je kan er geen genoeg van krijgen. Maar later niet meer. Een trouwalbum is tastbaar, het geeft een soort magisch gevoel en neemt je weer even helemaal mee in het verhaal van jullie trouwdag.
Daarom ontvang je bij iedere trouwreportage in elk geval een handzaam mini trouwalbum. Ik maak een album met jullie mooiste foto's en herinneringen van de dag met blijdschap, emotie, liefde, humor en gezelligheid.
Trouwalbums-Dufrasnes-Fotografie-df-1


De trouwalbums die ik maak hebben een rustige, moderne opmaak. Jullie kunnen, als jullie dat willen, zelf aangeven welke foto's jullie terug willen zien in het album. Ik ga aan de slag met de opmaak van het trouwalbum en mail jullie vervolgens een digitale versie. Na een rivisieronde pas ik het album aan en wanneer het trouwalbum helemaal perfect is, ga ik het album bestellen. De levertijd is ongeveer vijf weken.
De trouwalbums die ik lever zijn van prachtige kwaliteit en worden grotendeels handgemaakt. De albums hebben dikke bladen en vallen plat wanneer je het album opent. De foto's worden met de grootste zorg afgedrukt door een gespecialiseerd bedrijf, daarom hebben de foto's prachtige kleuren en mooie zwart/witten. En uiteraard hebben jullie de keuze uit luxe linnen en lederen omslagen, in talloze kleuren.
Trouwalbums-Dufrasnes-Fotografie-df-2

Ouderalbums

Ik zie het elke keer op een bruiloft: Bijna niemand is zo trots op jullie dan jullie ouders. Misschien hebben ze geholpen met de voorbereidingen van jullie bruiloft. Of gingen jullie samen je trouwjurk en pak uitzoeken. Begeleidde je vader je naar de ceremonie en hielp je moeder je met het aankleden. Ze genoten van de dag en er bestaat geen mooiere bruid en bruidegom dan jullie.
Ouders worden blij wanneer hun zoon of dochter blij is, dat is onbetaalbaar. En op je bruiloft straal je meer dan ooit. Een album die dit weergeeft is een tastbaar cadeau van onschatbare waarde. Het geeft precies aan hoe gelukkig jullie zijn. Een ouderalbum is een kleinere versie van jullie grote album, handzaam en van dezelfde kwaliteit.
Trouwalbums-Ouderalbum-Dufrasnes-Fotografie-df-2

Mini album

Standaard bij elke bruidsreportage lever ik een mini trouwalbum met de highlights van de dag. Een handgebonden album met een linnen omslag.
Makkelijk om mee te nemen in je tas, om te laten zien aan familie, vrienden en collega's. Een klein album, maar toch tastbaar en dat fijne 'magische' gevoel.
Trouwalbums-Mini-trouwalbum-Dufrasnes-Fotografie-1-1