Personal | Loveshoot

Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie

Personal | Loveshoot

 

Zo post je nooit een personal blogje en zo drie achter elkaar… Maar dit moet ik toch echt met jullie delen!

Op 3 september vierden Richard en ik dat we 5 jaar getrouwd zijn en 10 jaar samen. We zaten al een tijdje na te denken over hoe we dit gingen vieren en eigenlijk waren we er al meteen uit. Een mooie loveshoot van ons samen. Want ondanks ik fotograaf ben en mij bewust ben van de waarde van foto’s, sta ik zelf dus nooit op een foto. Laat staan een knappe foto. Eigenlijk wil ik het niet eens, want ik ben cameraschuw. Op de een of andere manier wordt ik mij bewust van elke spier in mijn gezicht, spiertjes en oogtrekkingen waarvan ik het bestaan niet eens wist. Daarnaast kan ik ontzettend overdrijven, met houdingen. Ik heb het gevoel er super sexy bij te staan, maar als ik de foto dan terug zie…

Nee, aan mij niet besteed. Toch, toen ik laatst wat oude foto’s aan het bekijken was, vond ik foto’s terug van mijzelf. Ik was verbaasd over de leuke foto’s, hoe ik er uit zag en hoe anders ik nu naar mezelf kijk dan bijvoorbeeld 10 jaar geleden. Dat gaf hoop, want ik wilde graag een paar mooie foto’s van Richard en mijzelf. Daarom maakte ik vorig jaar al een afspraak met Hermine en Ramon van Mon et Mine. Zij kunnen dat dacht ik.

Ramon en Hermine ontmoette ik vorig jaar tijdens het eerste fearless photographers conference in Amsterdam. Ik kende hun werk. Zij waren destijds mijn grote inspiratiebron. Na wat heen en weer gemail over de locatie en het doel van de fotoshoot, spraken we af bij de ENKA fabriek in Ede. Een fijne fotoshoot volgde met een fantastisch resultaat. Geen spastische spiertjes die ik niet onder controle kon houden, maar gewoon heel relaxt.

Mijn conclusie: Een loveshoot is in de eerste plaats super leuk om te doen. Ik hoor dat ook vaak van koppels die bij mij een loveshoot hebben geboekt en meemaken. Maar een loveshoot is helemaal te gek als je ook nog eens iets te vieren hebt. Naast dat je je weer eens helemaal kan opdoffen, kan je ook weer eens lekker de tijd nemen voor elkaar. En het leuke is… het wordt allemaal vastgelegd op de gevoelige plaat. Een super leuke herinnering voor nu en later.

Eigenlijk wilde ik bijna alle foto’s aan de muur, maar zoveel muur hebben we in huis niet. Hieronder onze selectie voor boven de bank. En hier vind je (binnenkort) de favorieten van Mon et Mine.

Hermine en Ramon, dank jullie wel voor de super leuke shoot! We zijn heel blij!

Mijn conclusie: Een loveshoot is in de eerste plaats super leuk om te doen.

Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-2 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-3 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-4 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-5 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-6 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-7 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-8 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-9 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-10 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie-11 Personal Loveshoot - door mon et mine - Dufrasnes Fotografie

1 Comment

  • Beantwoorden september 8, 2014

    Rob Tromp

    Ontroerend, zo mooi.

Leave a Reply