Personal | bruiloft

Bruiloft - Dufrasnes Fotografie

Personal | bruiloft

Ja hoor, het is zo ver! Vandaag vieren we dat we 5 jaar getrouwd zijn en 10 jaar samen.

Vijf jaar geleden op 3 september was onze eigen bruiloft. Ik herinner mij dat ik bijna dag en nacht bezig was met de voorbereidingen. Niet alles liep zoals ik dat wilde, maar uiteindelijk werd het een van de mooiste dagen uit mijn leven. Destijds was ik nog niet full time bruidsfotograaf, maar na het ervaren van mijn eigen bruiloft wist ik pas echt hoe speciaal het is om zo’n dag mee te maken én te herinneren.

Die dag hadden we een fantastische fotograaf, een fijne dame die ik kende vanuit mijn werk. Ze legde de dag vast zoals het was. We hadden storm, windkracht 8 en regen. Véél regen, het viel met bakken uit de lucht. Toen het in de middag even droog was konden we nog wat foto’s maken op het strand. Geweldig met zoveel wind! We trouwden in de avond op een paviljoen aan zee, met ondergaande zon. Die kwam nog even hallo zeggen toen we elkaar het jawoord gaven.

Vandaag vieren we dat we 5 jaar getrouwd zijn en 10 jaar samen

En dat is alweer 5 jaar geleden. Reden om te vieren en tijd om de box met alle hebbedingetjes van de bruiloft er weer eens bij te pakken, samen met een fles bubbels. Ook hebben we een prachtig album met een mooi verslag van de dag. En toch.. hoewel het verhaal compleet is, mis ik toch de prachtige detailfoto’s die je nu vaak ziet.

Je kan mij geen groter plezier doen dan wanneer ik in de ochtend bij de bruid (en bruidegom) mag starten om al haar voorbereidingen en details vast te leggen. Het is vaak nog rustig en ik kom meteen in de flow. Ik herinner mij dat ik mijn jurk zo had uitgezocht, maar alle details was nog een hele klus. Dus 1 en 1 is 2. Ik besloot de details die ik nu nog heb eens fijn te fotograferen, met een feestelijk twist. Kun je meteen zien hoe super tof het is om detailfoto’s van je eigen bruiloft te laten maken!

 

detailsfoto's bruiloft Dufrasnes fotografie Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-3 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-4 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-5 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-6 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-7 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-8Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-10 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-11 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-12 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-13 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-14 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-15 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-16 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-17 Persnal - Bruiloft - Dufrasnes Fotografie-18

Blijf op de hoogte van nieuwe blogs en like de Facebook-pagina!

4 Comments

 • Beantwoorden september 3, 2014

  Jim

  Prachtig! Geweldig om je vrienden zo gelukkig samen te zien!

 • Beantwoorden september 3, 2014

  Ineke de Graaf

  Prachtig Annemarie, al die details!
  Jij bent een van de weinige fotografen die daar zoveel aandacht aan besteed en het zo goed vastlegt. Dat is een natuur van jou om te zien hoe je dat het beste kan doen. Top!

 • Beantwoorden oktober 17, 2014

  A Huigsloot

  Hallo Annemarie,

  Wat een prachtige foto’s, vooral de detailfoto’s !
  Ik zit zelf ook op de fotovakschool in Amsterdam, (volg de 2 jarige deeltijdvakopleiding) en heb je fotoserie zien hangen in het leslokaal. Ik vind ook je site erg inspirerend !

  Hartelijke groeten Astrid Huigsloot,

  • Dank je wel Astrid! Wat leuk dat je een berichtje achterlaat! Succes op de FVS, ik ben benieuwd naar je werk 🙂

Leave a Reply