Over reviews

Wat andere bruidsparen zeggen over Annemarie:

Tina & Wesley

Dufrasnes-Fotografie-review-5

Tina & Wesley

Je bent een fijne fotografe om te hebben op onze bruiloft. Vanaf het eerste contactmoment had je een stroom van enthousiasme en die bleef doorgaan tot aan het afleveren van ons trouwalbum.

Tijdens de kennismaking klikte het gelijk. Annemarie heeft ons van alles uitgelegd en laten zien. Ze heeft goed doorgevraagd naar onze wensen en durft eerlijk haar eigen ideeën of mening te delen. We hebben meerdere keren contact gehad om de dagindeling af te stemmen, wat fotografisch mogelijk is en hoe we op de beste manier de dag en momenten konden vastleggen.

Op onze bruiloft zelf is Annemarie overal tegelijk en gelijktijdig onzichtbaar. Ze beweegt zich tussen de gasten en maakt ze de mooiste foto's van momenten. Veel gasten hadden niet door dat ze gefotografeerd werden wat juist de mooiste spontane foto's opleverde. We kregen van veel mensen te horen dat ze het goed deed!

Na onze bruiloft hebben we een prachtig boek ontvangen (we laten het aan iedereen zien) Annemarie, bedankt voor alle tijd en energie! Wij gaan je zeker aanbevelen!

Femke & Martin

Dufrasnes-Fotografie-review-1

Femke & Martin

Al een cadeautje op zich om zo'n mooi verzorgd doosje met de USB-stick uit te mogen pakken :-) We hebben vanavond onder t genot van een grote mok thee en nog 2 bruidstaartjes (uit de vriezer) de foto's bekeken. Geweldig! Mooi om het verhaal van deze bijzondere dag in beeld terug te kunnen 'lezen' Dat was ook de reden om een professionele fotografe te kiezen.

De dag is als in een roes aan ons voorbij gevlogen en wat fijn om alle herinneringen dan weer boven te halen en ons te verrassen met momenten die we zelf niet gezien hebben. Vooral de foto's op het strand met ons gezin zijn prachtig. De sfeer en kleuren daar. Heel mooi, puur en spontaan. We kijken uit naar het fotoboekje! Dankjewel voor alles!

Een paar maanden later / "een blij gevoel"

Gisteren was het 2e Kerstdag, los van het kerstgevoel realiseerden Martin en ik ons dat we die dag ook precies een half jaar getrouwd waren en jij deze bijzondere dag in Bergen aan Zee in beeld voor ons vastlegde. Een blij gevoel!

In Huize Stal is kerstdag geen kerstdag als er geen oesters op t menu staan. En bij oesters horen natuurlijk, je raadt t vast al....bubbels! We trokken jouw fles, De Sousa Grand Cru Réserve open. Als ik m'n ogen dicht doe en m'n neus in het champagneglas steek is het net alsof ik midden in een bakkerij sta met de volle aroma's van brood en gist. Met recht een Grand Cru Réserve, zó smaakvol en vol body!

Terwijl ik de representatieve kaartjes aan de hals van de fles bewonder surf ik nieuwsgierig naar je website om het laatste werk te bekijken en dan pik ik zonder de tekst direct te lezen onze Crémant kurken er direct uit! Weer een blij gevoel, we staan online! Vol trots bekijken we de foto's die zo vertrouwd zijn en lezen hoe jij de dag beleefd hebt. Middels dit berichtje wil ik je gewoon even laten weten hoe mooi en leuk je de dag verwoordt hebt op je website en hoe smaakvol de bubbels waren. Dankjewel daarvoor!

En mocht je zelf ook weer eens zin hebben in oesters; een aanrader zijn de oesters van het Franse schiereiland Quiberon in Zuid Bretagne, een prachtige idyllische plek in Frankrijk en verkrijgbaar bij Makro ;-)

Sanne & Hilmer

Dufrasnes-Fotografie-Homeslider-5

Sanne & Hilmer

Annemarie is een super goede fotograaf voor op je bruiloft!! Ze maakt ontzettend mooie foto's, ook van leuke details. Tijdens onze bruiloft hebben we haar nauwelijks opgemerkt, omdat ze heel goed 'onzichtbaar' de mooiste foto's kan maken, zonder dat je elke keer het gevoel hebt dat iemand je fotografeert.

Tevens is zij in het contact netjes en reageert ze snel op vragen. Erg prettig om zo onze bruiloft voor te bereiden, want je kunt er van uitgaan dat ze alles netjes op orde heeft en er ruim op tijd is! Kortom, zeker een aanrader!!

Kim & Pieter

Dufrasnes-Fotografie-review-4

Kim & Pieter

Lieve Annemarie,

Wij waren al blij met je, maar nu we je gister aan het werk hebben gezien en meegemaakt, zijn we echt zooooo super blij dat jij onze trouwdag wilde vastleggen! Het was heel relaxt, vaak hadden we eigenlijk niet eens door dat je foto's nam en je enthousiasme is echt aanstekelijk, dus daarom nog een extra "onwijs bedankt!" van onze kant!

Wij zijn enorm verwend door al onze vrienden en familie en wilde daarom vragen of je toch een album voor ons wilt maken? Een herinnering voor altijd tastbaar. We horen het graag van je en nogmaals: je kan echt trots op jezelf zijn, want mede dankzij jou hebben wij een geweldige dag gehad om nooit te vergeten! Bedankt!

Groetjes, Mr. & Mrs. Cras;-)

Brenda & Eelco

Dufrasnes-Fotografie-review-3

Brenda & Eelco

Annemarie is een echte professional! Haar enthousiasme voor fotografie straalt ervan af. Ze is betrokken, zelfverzekerd, nuchter en spontaan. Dat maakte dat we vol vertrouwen de dag tegemoet traden. De dag was fantastisch! Het was erg leuk om met haar aan de slag te gaan voor de trouwreportage. Tijdens onze bruiloft was Annemarie haar aanwezigheid zeer prettig, geruststellend, onopvallend en waar nodig sturend. De foto's zijn prachtig geworden! Wij zijn er ontzettend blij mee (-:

Minke & Martijn

Dufrasnes-Fotografie-review-15

Minke & Martijn

Wat zijn wij onder de indruk van de foto’s!!! Echt fantastisch vinden we ze! Wat wij volgens mij al eerder tegen je hebben gezegd en wat ik ook terug las op jouw website bij de ervaring van anderen, is dat je op zo een prettige manier aanwezig was op de dag: je was er gewoon en ging lekker je gang, maar was er ook weer niet.

Zo zag ik nu foto’s terug, dat ik dacht: goh, ik heb niet eens gemerkt dat je daar stond en een foto nam. Daarnaast vonden we met de fotoshoots het heel fijn dat je ons de opdracht gaf om gewoon lekker te kletsen en dat we dus niet steeds in allerlei poses moesten staan met een ‘gemaakte’ glimlach. Dat maakte het allemaal heel ongedwongen, precies wat bij ons past naar ons gevoel. Kortom, we zijn echt heel erg blij met jou geweest en zullen je aan anderen absoluut gaan aanraden!

Patty & Jeffrey

Dufrasnes-Fotografie-review-16

Patty & Jeffrey

De foto’s van de bruiloften waar jij gefotografeerd hebt, zien er ontspannen en gezellig uit. Dat is precies wat wij ook zochten voor ons feest. Niet van die ‘bedachte’ foto’s die zogenaamd spontaan zijn. Annemarie heeft oog voor detail en dat maakt de foto’s tot een plaatje.

Buiten haar kwaliteit foto’s, is Annemarie erg prettig om de hele dag om je heen te hebben. Ze laat iedereen lekker zich zelf zijn en je gang gaan, maar geeft op de juiste momenten aanwijzingen. Verder is ze bijna onzichtbaar ;-). Bij het terug kijken van de foto’s dachten we af en toe: ‘hee ik heb niet gemerkt dat Annemarie daar stond!’ Annemarie is echt een topper, als fotograaf EN als persoon!

Samantha & Tom

Dufrasnes-Fotografie-review-17

Samantha & Tom

We willen je graag enorm bedanken voor de prachtige foto's. We hebben tijdens de feestdagen onze bruiloft heerlijk kunnen herbeleven (met de heerlijke fles bubbels). Wat was de USB prachtig verpakt en wat bijzonder lief dat je hem op kerstavond langs kwam brengen.

Annemarie & Patrick

Dufrasnes-Fotografie-review-19

Annemarie & Patrick

We hebben de foto's gisteravond gelijk uit de bus gehaald en zijn deze onder het genot van de fles prosecco die we van jou gekregen hebben gaan bekijken. We zijn echt heel erg blij met het eindresultaat. Wat zijn ze mooi geworden! De details, de belichting, de emotie op de foto's, zoals we alleen maar hadden kunnen hopen. Onze complimenten. Hiermee kunnen we met trots terugkijken op een hele mooie dag.

Doortje & Fred

Dufrasnes-Fotografie-Homeslider-4

Doortje & Fred

Annemarie is een fotografe die je gaat missen als ze weggaat. Ze is professioneel, creatief en heeft een goede klik met de gasten. Op onze trouwdag was Annemarie al vroeg aanwezig en ging zij meteen lekker aan de slag. Zij is de hele dag aanwezig geweest en heeft alles vastgelegd op een ontspannen en vrolijke manier. We hebben haar aanwezigheid als heel prettig ervaren! Het voelde helemaal gek dat zij in de avond vertrok. Alsof ze er gewoon bij hoorde.

Onze wens was een reportage van alle momenten die wij op deze dag beleefden en deze momenten heeft Annemarie geweldig gekozen. We genieten onwijs van de foto's, het prachtige fotoboek en alle herinneringen die daardoor weer bovenkomen. Dankjewel Annemarie! Liefs Fred en Doortje Bakker