NTBO netwerkborrel | Buitenplaats Amerongen

Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie

NTBO – Nederlandse Trouwbranche Organisatie

Tijd om kennis te maken met de NTBO (de Nederlandse Trouw Branche Organisatie). Op dinsdag 14 april organiseerde de NTBO de laatste TrouwBrancheBorrel van het seizoen bij Buitenplaats Amerongen. Ik had de dames van het bestuur ontmoet op de Weddingplannersdag 2015 en omdat Damon (dé winnaar van 2015 beste bruidsfotograaf) die dag niet kon komen, vroeg Liz of ik de borrel wilde vastleggen.

Ik wilde altijd al eens een keer kennismaken met de NTBO, en omdat ik Buitenplaats Amerongen een prachtige trouwlocatie vind, had ik mij voor deze borrel ook al opgegeven. Op deze borrel stonden gelijk ook alle Dutch Wedding Awards winnaars centraal.

Ik had de dames van het bestuur ontmoet op de Weddingplannersdag 2015

De gasten werden ontvangen door het team van Buitenplaats Amerongen en mochten vervolgens plaats nemen in de koets van Stalhouderij De Zadelhoff om richting het Koetshuis te rijden. Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen deed het woord om alle gasten welkom te heten. Na een korte uitleg over deze prachtige locatie en alle meewerkende partijen nam NTBO voorzitter Daniëlle de felicitaties in ontvangst voor het 5-jarig bestaan van de NTBO.

Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen verwelkomde de gasten

Na de toost kregen we een rondleiding over het landgoed. In de Oranjerie gaven Wedding & Planning en Unicorn Wedding Cinematography een presentatie over hun bedrijf, in het Poortgebouw werd een culinair hapje uitgedeeld en liet Weddingdeco.nl een gedeelte van hun collectie zien. Na de presentaties liepen de gasten terug naar het Koetshuis voor een aansluitende borrel en de muzikale begeleiding van SKYFLY.nl. De entourage in het Koetshuis werd verzorgd door de BruidshoekSugarlips Cakes en DON FLORITO.

Na de presentaties van verschillende bedrijven sloten we af met en borrel

En wat vond ik ervan? Ik vond het een gezellige avond. Fijn dat we kennis en ervaringen binnen de trouwbranche kunnen delen! Zo worden we allemaal steeds beter en professioneler. Dank NTBO voor de uitnodiging!

N.B. NTBO is hét informatiecentrum voor bruidsparen en leveranciers in de trouwbranche.

Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-2 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-3 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-4 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-5 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-6 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-7 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-8 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-9 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-10 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-11 Netwerkborrel - NTBO - Dufrasnes Fotografie-13

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van nieuwe blogs.

Laat een reactie achter