Nieuwe huisstijl | Dufrasnes Fotografie

Nieuwe website l Dufrasnes Fotografie

Nieuwe huisstijl | Dufrasnes Fotografie

Het is zover! De nieuwe huisstijl voor Dufrasnes Fotografie is klaar! En ik ben enorm trots op het resultaat. Toen ik net begon met Dufrasnes Fotografie, wilde ik vooral een uitstraling die fris en open zou zijn en naar mate mijn ervaring vorderde wilde ik dat de huisstijl met mij mee zou groeien. Maar jeetje, wat is er moeilijker dan voor jezelf een huisstijl te omschrijven. Ik heb daarom de tijd genomen om echt te kijken welke stijl van fotografie bij mij past, maar ook welke kleuren, materialen en waarden bij mij passen.

Met Pascale van Que Pasa concepts hebben we uren geluncht en vele koppen cappuccino gedronken om het hele idee neer te zetten. Pascale heeft het drukwerk ontworpen, Iaan van Niekerk van plusplusminus heeft de vormgeving van de website voor rekening genomen. Vandaag heb ik weer een kleine mijlpaal bereikt. Dank iedereen voor zijn of haar advies, luisterend oor of kijkend oog. Ik ben trots!

Vandaag heb ik weer een kleine mijlpaal bereikt!

 

 

Laat een reactie achter