Loveshoot Velsen | Sanne & Hilmer

Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-1

Loveshoot in Velsen

Afgelopen januari werkte ik precies vijf jaar als zelfstandige, eerst als parttime fotografe, maar al heel snel veranderde dat in fulltime. Een grote en tegelijk ook de beste beslissing die ik heb kunnen nemen. Ik geniet elke dag en hoewel ik meer uren maak dan ooit, voelt dat niet zo. Het voelt heel vrij om de dingen te doen waar je blij van wordt, om je eigen beslissingen te kunnen nemen en om creatief te kunnen groeien. Het verruimt mijn blik en ik ontmoet zoveel leuke en lieve mensen.

Om die vijf jaar als zelfstandige te vieren besloot ik drie fotoshoots cadeau te doen

Om die vijf jaar te vieren, besloot ik drie fotoshoots cadeau te doen. Een portraitshoot, een boudoirshoot en een loveshoot. De loveshoot werd gewonnen door Sanne en Hilmer, een ontzettend leuk stel. Ze ontmoetten elkaar op de opleiding en zijn inmiddels allebei tandarts.

Ze stelden voor om de fotoshoot op Landgoed Beeckestijn te doen. Nu was ik daar al eens geweest een paar jaar geleden. Als ik dan de foto’s bekijk van toen, dan zie ik allerlei dingen die ik beter kan doen. En dus had ik enorm veel zin in deze shoot.

De loveshoot werd gewonnen door Sanne en Hilmer

Sanne en Hilmer konden zo alvast wennen aan de camera en ervaren hoe het is om zo gefotografeerd te worden en we leerden elkaar ook weer een beetje beter kennen. Een gezellige middag!

Ik kijk enorm uit naar de bruiloft van jullie Sanne en Hilmer, tot snel!

Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-2 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-3 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-5 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-6 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-7 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-8 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-9 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-10 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-11 Loveshoot Velsen - Sanne & Hilmer - Dufrasnes Fotografie-12

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van meer blogs!

Laat een reactie achter