Loveshoot Schermer – Bergen aan Zee | Medina & Rob

Bruidsfotografie Schermer – Bergen aan Zee | Medina & Rob

Wat is er mooier dan na bijna een jaar je bruidsjurk weer eens aan te trekken en ‘m nog passen ook! Medina en Rob zijn in Augustus 2012 getrouwd in Roemenië. Rob belde mij dat zij samen een trash the dress fotoshoot wilden doen. Nu heb ik wel eens eerder een bruidspaar gefotografeerd waarbij de verfklodders langs mijn oren schoten, dus ik wilde even zeker weten wat de bedoeling was. Medina wilde haar jurk niet echt trashen, maar wilde wel leuke foto’s met een echt Nederlandse sfeer, omdat zij daar nog helemaal geen foto’s van hebben.

Ik noem het een second weddingshoot, waarbij je weer helemaal opgedoft op die plekken gefotografeerd kan worden waar je op je bruiloft zelf geen tijd voor hebt. Medina was tevens voor de gelegenheid naar de kapper gegaan voor prachtige krullen en liet ook de visagie doen, zodat ze weer helemaal in stijl was voor de fotoshoot.

Medina en Rob hadden voor deze shoot behoorlijk wat uit de kast getrokken aan accessoires en locaties. Op zaterdag spreken we af in de Schermer, bij de oude molens, wat nu tevens een museum is. Daarna belanden we op de bloemenvelden en omdat de tulpen door de kou nog niet uit zijn, hebben ze gekozen voor hyacintenvelden. Net zo mooi! We eindigen op het strand in Bergen aan Zee. Aan accessoires hebben Medina en Rob een postcodeloterij fiets met een kist met prachtige veldbloemen. Het boeket van Medina bestaat uit verschillende kleuren tulpen en er zit een prachtig rood lint aan. Als klap op de vuurpijl hebben ze nog een paar echt Nederlandse en Roemeense gekleurde accessoires om de shoot helemaal af te maken.

Bijna drie uur hebben we geshoot. Wauw, deze shoots wil ik wel veeeel vaker doen! Dus ben je al getrouwd en wil je nog eens helemaal in stijl een super gave fotoshoot doen op een locatie die jullie helemaal te gek vinden? Bel of mail mij om een shoot in te plannen. Ik heb er nu al zin in!

Ik noem het een second weddingshoot, waarbij je weer helemaal opgedoft op die plekken gefotografeerd kan worden waar je op je bruiloft zelf geen tijd voor hebt.

 

5 Comments

 • Beantwoorden mei 13, 2013

  Eefje van Schijndel

  Gave foto’s!

 • Beantwoorden mei 13, 2013

  Barry van Stroe

  gaaf, veel geluk samen !

 • Beantwoorden mei 13, 2013

  Hetty Jansen

  Prachtige foto’s en leuk idee, vind je ook niet Eef?

 • Beantwoorden mei 14, 2013

  Melanie Van Stroe

  Wow, te gek zeg!!

Leave a Reply