Loveshoot Bergen | Fleur & Dave

Loveshoot Bergen - Fleur & Dave - Dufrasnes Fotografie-1

Loveshoot in Bergen

 

Ik word altijd heel blij als bruidsparen aangeven dat ze ook een loveshoot willen doen. Het voordeel is namelijk dat je al een beetje meer aan elkaar went. Als bruidspaar en als fotograaf en ook meteen aan de camera en hoe het is om gefotografeerd te worden.  Tenslotte sta je (in veel gevallen) niet elke dag voor de camera. Zo nu en dan boek ik zelf een fotosessie bij een fotograaf en ontdek ik weer hoe het is om gefotografeerd te worden. En dat vind ik nog best spannend. Ik begrijp dan ook helemaal als bruidsparen zeggen dat ze ofwel niet fotogeniek zijn, ofwel het ook super spannend vinden.

Zelf vind ik het ook spannend om gefotografeerd te worden

Gelukkig heb ik in de jaren geleerd hoe het is om gefotografeerd te worden, die ervaring neem ik mee en helpt om mij voor te kunnen stellen dat het spannend  kan zijn. En gelukkig weet ik door de jaren heen ook hoe je je op je gemak kunt voelen tijdens een fotoshoot. Je kunt gewoon genieten van het moment en dat jij en je lief op je mooist zijn.

Fleur en Dave waren tijdens deze loveshoot alleen maar aan het genieten van elkaar

Voor Fleur en Dave was daar overigens niet zoveel voor nodig. Die waren zó super verliefd op elkaar, die zagen mij helemaal niet meer, die waren aan het genieten van elkaar, van de zomer en de avondzon. Een fijne loveshoot in Bergen.

Loveshoot Bergen - Fleur & Dave - Dufrasnes Fotografie-2 Loveshoot Bergen - Fleur & Dave - Dufrasnes Fotografie-3 Loveshoot Bergen - Fleur & Dave - Dufrasnes Fotografie-4 Loveshoot Bergen - Fleur & Dave - Dufrasnes Fotografie-5

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van nieuwe blogs!

Laat een reactie achter