Loveshoot Bergen aan Zee | Wendy & Chris

Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-1

Loveshoot bij Bergen aan Zee

Wendy en Chris ontmoette ik op de Love & Marriage Beurs in de RAI in Amsterdam. Het grappige was dat zowel zij als ik uit Alkmaar komen. Sterker nog, we wonen praktisch bij elkaar om de hoek! En dan elkaar treffen in Amsterdam… Ze maakten meteen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Vooraf aan de bruiloft deden we een loveshoot. Om alvast in de sfeer te komen, om alvast te wennen aan de camera én voor een foto die ze konden gebruiken voor de uitnodiging voor de bruiloft.

Wendy en Chris ontmoette ik op de Love & Marriage Beurs in Amsterdam

We gingen voor de loveshoot naar Blooming, bij Bergen aan Zee. Afgelopen seizoen heeft Blooming dit paviljoen overgenomen, voorheen was het Beachclub Offshore. Ik ken het goed, want ik kom er vaak. Het is aan de zuidkant, vlakbij de botenclub en er is altijd een heerlijke serene sfeer.

Wendy en Chris hadden een aantal props meegenomen. Een t-shirt met ‘Bruid’ en ‘Bruidegom’ en een paar van die supergave reuzeballonnen gevuld met helium. Helemaal in stijl met wit, zilver, zwart en goud. Dat beloofd wat voor de bruiloft. Daarna gaan we overigens ook naar de andere twee locaties van Blooming: ‘t Oude Hof voor de ceremonie en het hotel om te dineren. Deze locatie, hier op het strand van Blooming maakte de cirkel helemaal compleet.

Voor de loveshoot hadden Wendy & Chris van die supergave reuzeballonnen gevuld met helium

Het was een gezellige, mooie, zonnige avond. We hebben gelachen en genoten van de ondergaande zon. Heerlijk, twee stralende mensen in hun voorbereidingen naar de bruiloft toe. Zie hieronder een selectie van Wendy en Chris’ loveshoot op het strand.

Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-2 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-3 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-4 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-5 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-6 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-7 Loveshoot Bergen aan Zee - Wendy & Chris - Dufrasnes Fotografie-8

Op de hoogte blijven van meer blogs doe je via onze Facebook-pagina. Like deze!

1 Comment

  • Beantwoorden juni 29, 2016

    Wendy

    Hoi Annemarie, Leuke blog! De foto’s zijn ontzettend mooi geworden. We zijn er erg blij mee.

    Liefs Wendy & Chris

Leave a Reply