Loveshoot Bergen aan Zee | Suzanne & Steven

 


Loveshoot Bergen aan Zee | Suzanne & Steven

Tijdens het kennismakingsgesprek bij Suzanne en Steven is het al super gezellig. Het is winter en we bespreken de bruiloft voor mei 2014. “oh en ik wil ook graag een loveshoot voor een ‘save the date kaart’ zegt Suzanne, ergens in de zomer als we lekker bruin zijn. Op het laatste moment verschuiven we de shoot een dag naar voren, omdat op de geplande dag onweer is voorspeld. Op een dinsdagavond spreken we af in Bergen aan Zee. De zon staat al lekker laag, wat zorgt voor een mooie warme gloed, perfect voor de foto’s.

Steven en Suzanne zijn allebei behoorlijk afgevallen en in eerste instantie moet ik even goed kijken of ze het wel zijn.  Steven heeft een jaar lang elke dag, twee keer op een dag getraind. Wauw, wat zien ze er goed uit!

We beginnen met een aantal foto’s van Suzanne, Steven en hun zoontje Daan en twee getuigen, daarna kunnen we helemaal los voor de foto’s voor de save the date kaart. Voor degene die hier nog niet van gehoord hebben: Een save the date kaart wordt ruim van te voren naar de bruiloftgasten verzonden met de aankondiging van de bruiloft. Alle gedetailleerde informatie volgt later op de bruidskaart, die meestal acht tot zes weken van de voren wordt verstuurd. Erg handig en vooral super leuk.

Suzanne heeft voor de shoot allerlei accessoires meegenomen waar we mee aan de slag kunnen. We starten in de duinen, doen een paar kledingwissels en vertrekken daarna naar het strand waar we met zonsondergang de laatste foto’s schieten.

 De zon staat al lekker laag, wat zorgt voor een mooie warme gloed, perfect voor de foto’s

Laat een reactie achter