Loveshoot Amsterdam Gabriella & Abel

 Loveshoot Amsterdam Gabriella & Abel Dufrasnes Fotografie

Loveshoot Amsterdam Gabriella & Abel

 

Abel ken ik van de fotovakschool in Amsterdam. Toen we een locatie opdracht kregen en ik modellen nodig had, bood Abel zich spontaan aan. Ik was blij en bood als tegenprestatie een loveshoot aan voor hem en zijn vriendin.

Abel en Gabriella wonen in Amsterdam en zijn gek op deze plaats. Voor de fotoshoot hoefde ik hen alleen maar te volgen, zij hadden zelf al allemaal prachtige plekken uitgezocht voor de fotoshoot.

Na op wat mooie plekken te hebben geshoot werd het tijd voor een heerlijke lunch en ik werd nog getrakteerd ook. Omdat de plek waar we gingen lunchen zo’n fotogenieke plek is besloten we hier ook nog een aantal foto’s te maken. In een zaal achter de lunchroom vonden we een prachtig wit decor, met ramen waardoor het warme zonlicht naar binnen scheen. Een super plek . Het was te gek om hier aan de slag te gaan voor de fotoshoot. Ik weet zeker dat ik hier nog eens kom, voor een fotoshoot én een lunch.

Abel en Gabriella, ik vond het super gezellig. Veel dank dat jullie mij hebben meegenomen naar een paar schatten in Amsterdam en natuurlijk ook voor de heerlijke lunch.

Voor de fotoshoot hoefde ik hen alleen maar te volgen, zij hadden zelf al allemaal prachtige plekken uitgezocht voor de fotoshoot.

Loveshoot Amsterdam Gabriella & Abel Dufrasnes Fotografie  Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-18 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-19 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-20 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-21 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-22 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-23 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-24 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-25 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-26 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-27 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-28 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-29 Loveshoot Amsterdam - Gabriella & Abel - Dufrasnes Fotografie-30

Like onze Facebook en blijf op de hoogte van alle nieuwe blogs!

2 Comments

  • Beantwoorden april 9, 2014

    Abel Ponger

    Beste Annemarie, wat een prachtig resultaat! Je enthousiasme in fotografie en professionaliteit zijn zeer aanstekelijk. Het klopt gewoon en dat je ook terug hier op deze verzorgde website. Ik vond het een heerlijke dag. Groetjes Abel.

  • Beantwoorden april 11, 2014

    Annemarie Dufrasnes

    Hey Abel, Dank je wel. Ik vond het super gezellig met jullie. Geniet van de foto’s!

Leave a Reply