Loveshoot Alkmaar | Carmen & Elwin

Loveshoot Alkmaar | Carmen & Elwin

Het is midzomer, een van de warmere dagen van de zomer 2012 als ik deze shoot doe. Dit blog schiet er elke keer bij in. Ik heb ‘m allang afgeleverd, maar van publicatie komt het niet. Totdat ik een newborn shoot doe bij Carmen. En ik bij het bewerken van de foto’s, ook de loveshoot weer tegenkom. Carmen en Elwin zijn onze buurtjes, tenminste dat zijn ze vijf jaar lang geweest. Ze wonen nu op de Schelphoek in een nieuwbouw plan, naast de stad, het accijnstorentje en de haven. In ons hart zijn ze nog steeds onze buurtjes en hemelsbreed wonen ze niet verder dan 500 meter bij ons vandaan. We roepen dus nog steeds buurtjes.

Tijdens deze shoot is Carmen al in verwachting (wat voor ons nog een verrassing was). Hun huis staat al maanden te koop en het nieuwbouw huis begint behoorlijk vorm te krijgen. Het is een spannende tijd en uiteindelijk wordt spreekwoordelijk “5 voor 12” hun huis verkocht. Het is te gek om terug te zien hoe de bouwplaats van hun nieuwe huis er uit zag, hoe pril de zwangerschap nog was en hoe gek dit stel op elkaar is. Een paar jaar geleden fotografeerde ik al hun bruiloft van dit super verliefde en spontane stel en ik kan zeggen,  de liefdesthermometer is geen graadje gedaald.

Een paar jaar geleden fotografeerde ik al hun bruiloft van dit super verliefde en spontane stel en ik kan zeggen,  de liefdesthermometer is geen graadje gedaald.

 

Laat een reactie achter