Hooray! Wij staan op de Love & Marriage Beurs!

Love & Marriage Beurs 2015

Dufrasnes Fotografie op de Love & Marriage Beurs

We zijn druk bezig met het voorbereiden van onze stand voor de grootste trouwbeurs van Nederland. Wat het resultaat daar van is? Dat kun je zien op 7 en 8 november in de RAI in Amsterdam.

De Love & Marriage Beurs bestaat al sinds 1992 en vindt plaats op zaterdag en zondag. De beurs is voor iedereen die gaat trouwen of graag inspiratie wil opdoen. Verschillende standdeelnemers (waaronder wij!) laten je kennismaken met alles wat te maken heeft met jouw bruiloft. Denk daarbij aan jurken, schoenen, uitnodigingskaarten, dj’s én bruidsfotografen.

We zijn druk bezig met voorbereidingen voor de grootste trouwbeurs van Nederland

Om ons alvast helemaal in de sfeer te brengen hebben we die leuke kaart van Irene van de beursorganisatie gekregen (JES Organisaties). Kijk al die confetti, daar word je toch vrolijk van?!

Wat kun je de komende tijd van ons verwachten? Op de blog worden we weer actiever en daar hebben we al een aantal heel leuke dingen voor klaarstaan. We focussen ons eerst nog even op de Love & Marriage Beurs en daarna krijgt de blog een boost.

Op 7 en 8 november gaan we knallen!

Herinner je mijn vorige blogpost nog? Daarin gaf ik een korte introductie over mezelf. Inmiddels zijn we al weer anderhalve maand verder en heb ik vooral achter de schermen gewerkt, aan de beurs dus! Annemarie en ik zijn nog hard aan de slag om over een paar weken te knallen. Wij hopen dat jullie er nu ook enthousiast van worden. Ga je er heen? Het lijkt ons erg leuk om jullie daar te zien!

Love & Marriage Beurs 2015

Love & Marriage Beurs 2015

Wil je meer van ons zien op de beurs? Houd onze Facebook en blog in de gaten!

Laat een reactie achter