Hoera 5 jaar!

Dufrasnes Fotografie-hoera-5-jaar

Happy new year én hoera we bestaan 5 jaar!

 

Je bent een verhalen verteller zei iemand tegen mij. En het klopt! Als fotograaf vertel je een verhaal met foto’s. Liefde is de rode draad in de verhalen die ik vertel. Liefde tussen bruidsparen, tussen familie, liefde voor jezelf, liefde voor mooie spullen, liefde voor gezonde voeding. Het gaat allemaal over liefde én het verhaal daarachter. 5 jaar geleden begon het…

Hoera 5 jaar!

5 jaar geleden op 1 januari 2011 startte ik als zelfstandige, eerst als communicatieadviseur, maar al snel merkte ik dat mijn hart meer ligt bij fotografie. In de basis is er niets veranderd. Een foto is beeldtaal, dat is communicatie ten voeten uit. Inmiddels ben ik alweer een tijdje afgestudeerd aan de Fotovakschool. Ik heb veel geleerd, veel workshops gedaan om steeds beter te worden en binnenkort vertrekken we naar Italië voor een 4 daagse BIG bruidsfotografie workshop van Damon.

Ik zit helemaal op mijn plek, mijn staart kwispelt ervan, mijn man noemt het de lolmeter.

Ik zit helemaal op mijn plek en het leuke is dat die plek zo veelzijdig is. Van enorm fysiek tot chill met een kop thee achter de pc voor de fotobewerking, van leuke gesprekken met bruidsparen, tot lunch afspraken met brancherelaties. Ik kom op veel verschillende plekken en nu gaan we zelfs naar Italië. Met andere woorden: mijn staart kwispelt ervan, mijn man noemt het de lolmeter.

Het is ontzettend kicken om te zien hoe mijn bedrijf steeds professioneler wordt. Als ik kijk waar ik 5 jaar geleden stond en naar nu, kan ik toch zeggen: dat heb ik toch maar mooi geflikt!

5 jaar geleden wist ik totaal niet waar ik nu zou staan. Ik ken perioden van onrust, hard werken, investeren, ontdekken, angst, lol, leren, frustratie, maar bovenal dankbaarheid. Het is fijn om zelf invulling te geven aan de dag. Hoewel ik meer uren maak dan ooit, voelt het als een vrijheid. Het is bovendien ontzettend kicken om te zien hoe mijn bedrijf steeds professioneler wordt. Dat heeft tijd nodig, geduld. Dat heb ik niet. Ik wil alles nu. Maar als ik kijk waar ik 5 jaar geleden stond en naar nu, kan ik toch zeggen: dat heb ik toch maar mooi geflikt!

5 jaar, een mijlpaal! En daar horen cadeautjes bij! Ik geef maar liefst 3 fotoshoots cadeau.

5 jaar, een mijlpaal! En daar horen cadeautjes bij. Ik geef maar liefst 3 fotoshoots cadeau! Je kunt kiezen uit een loveshoot, een portraitshoot of een boudoirshoot.  Hou ons blog en Facebook in de gaten, want aanstaande maandag zie je daar hoe één van die shoots van jou wordt.

Binnenkort vind je nog meer voorbeelden van een loveshoot, portraitshoot, boudoirshoot op ons blog. Hou onze Facebook in de gaten voor een update!

En nu… Oliebollen & Champagne!

Laat een reactie achter