Een OERsterk(e) samenwerking

homepage DFP

Dufrasnes Fotografie en OERsterk

Ladies and gentlemen…

It’s a pleasure to introduce you all… www.dufrasnesfotografieprojecten.nl.

Een project waaraan we vorig jaar zijn begonnen: Een samenwerking met OERsterk!

Ik had dit al veeeel eerder willen delen, maar de vele opdrachten van dit jaar hielden mij volledig gefocust om alles op tijd af te kunnen leveren. Dit project is te bijzonder om niet met jullie te delen.

Dit project is te bijzonder om niet met jullie te delen.

Tien jaar geleden begon ik mijzelf te verdiepen in gezonde voeding en op een zeker moment had ik een kookboek over gezonde voeding in mijn handen van een auteur waar ik enorm fan van ben. Ik vond dat als de fotografie anders zou zijn, de boodschap waarschijnlijk nog meer mensen zou bereiken. Dus stuurde ik met heel mijn hart een email met de vraag eens om tafel te gaan. De auteur, Drs. Richard de Leth, belde mij en een week later zaten we om tafel.

Dus stuurde ik met heel mijn hart een email met de vraag eens om tafel te gaan. De auteur, Drs. Richard de Leth, belde mij en een week later zaten we om tafel.

Vorig jaar zijn we gestart met onze samenwerking, Het kookboek kwam in april al uit en inmiddels is het kookboek OERsterk ETEN een bestseller!

Nu zul je misschien denken wat heeft foodfotografie nu te maken met bruidsfotografie? Meer dan je denkt! Bij bruidsfotografie komt namelijk alles samen, van mode tot portret fotografie en van architectuur tot foodfotografie. Tenslotte wil je als bruidspaar een compleet verslag van de dag en wel in een bijzondere sfeer.

Inmiddels is het kookboek OERsterk ETEN een bestseller!

Die sfeer binnen foodfotografie is wat mij nu juist ook zo aantrekt. Binnen dit project hebben we er voor gekozen om op een zo puur mogelijke manier te fotograferen. Ik heb geleerd nog beter te kijken naar compositie en dat gebruik ik nu weer bij de styling binnen bruidsfotografie. Een avontuur dat dus twee kanten op werkt. Maar met name ben ik gewoon dankbaar dat ik een bijdrage mocht leveren aan een mooie gezonde filosofie.

Dat is ook wat ik iedereen toewens: gezondheid! Gezondheid is de basis om je passie te volgen en blij te zijn. Voor mij is dat fotografie. Met mijn foto’s lever ik een bijdrage aan opdrachten die de wereld net een beetje mooier maken, gezonder, zorgzamer, liefdevoller. Met fotografie vertel ik een verhaal of dat nu een verhaal is van mensen die van elkaar houden, of het verhaal over gezond eten of een duurzame bedrijfsvoering.

Ik heb geleerd nog beter te kijken naar compositie en dat gebruik ik nu weer bij de styling binnen bruidsfotografie. Een avontuur die dus twee kanten opwerkt. Maar met name ben ik gewoon dankbaar dat ik een bijdrage mocht leveren aan een mooie gezonde filosofie.

Wil je het boek aanschaffen? Je kunt het boek nu zonder verzendkosten kopen via mijn andere website Dufrasnes Fotografie Projecten. Cadeau doen? Dat is natuurlijk altijd leuk! Van de Sint of voor onder de kerstboom, ik zorg voor een passende cadeauverpakking!

 

Auteurs: drs. Richard de Leth – www.oersterk.nu en Jolanda Dorenbos – www.oervitaal.nl

Kookstudio: Mings Slikker – Koken & Proeven

Fotografie omslag boek: Michel Mulder – www.michelmulderfotografie.nl

Fotografie: Annemarie Dufrasnes – www.dufrasnesfotografieprojecten.nl

OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes OERsterk - foodfotografie - Annemarie Dufrasnes

Ben je ook zo enthousiast geworden en benieuwd naar de heerlijke recepten? Bestel jouw boek vandaag nog dan komt het nog op tijd binnen voor de feestdagen!

Laat een reactie achter