De winnaars van de fotoshoot zijn bekend!

Dufrasnes Fotografie Winnaars

 

Winnaars fotoshoots!

Het is 1 februari, vandaag mag ik de winnaars bekend maken! Op 1 januari 2016 werk ik 5 jaar als zelfstandige. Om dat te vieren besloten we niet één, maar wel drie fotoshoots te verloten. Met een like, een share en een goede reden waarom jij die portaitshoot, loveshoot óf boudouirshoot wilde winnen, maakte je kans.

Just a shot out of your life, een moment, een herinnering. Zo waardevol! Want over 10 of 20 jaar zie je deze foto’s en denk je : Hey, who’s that sexy?!

We hebben heel leuke reacties ontvangen, van lady’s die ontzettend waren afgevallen tot aan vijfjarige jubilea. Allemaal fantastische redenen om jezelf en/of je lief te laten fotograferen.

Dus toen we een keuze moesten maken, merkten we dat het nog een hele uitdaging was om te bepalen wie nu de beste, mooiste of ontroerendste reden had. Wat ons betreft is het altijd een goed idee om jezelf te laten fotografen. Just a shot out of your life, een moment, een herinnering. Zo waardevol! Want over 10 of 20 jaar zie je deze foto’s en denk je : Hey, who’s that sexy?! Dus, met een blinddoek voor en een soort van met “ezeltje prik”, hebben we drie namen uit de reacties geprikt. Zo deed iedereen evenveel mee.

Dus, met een blinddoek voor en een soort van met “ezeltje prik”, hebben we drie namen uit de reacties geprikt. Zo deed iedereen evenveel mee.

En dan nu, de winnaars:

PORTRAITSHOOT: Nicole Drège

LOVESHOOT: Sanne Wilshaus en Hilmar Roos

BOUDOUIRSHOOT: de dame in kwestie weet het, maar mag het nog even geheim houden voor haar lief. Ook leuk!

Gefeliciteerd winnaars! Alle deelnemers bedankt voor je deelname, je tijd en aandacht. Denk je nu, hey ik wil toch eigenlijk ook wel een fotoshoot, mail mij dan gerust. Ik zal je een mooi voorstel doen.

Benieuwd hoe de foto’s er uit zien? Hou onze Facebook in de gaten!

Laat een reactie achter