Bruidsfotografie Winkel | Jennifer & Alvin

Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-27

Trouwen in Winkel

 

Een bruiloft in Winkel! Ik kom ook ergens uit die hoek. Opgegroeid in Wieringerwaard, in de polder dus. Nu woon ik in Alkmaar en gekscherend genoeg kom ik voor een bruiloft heel weinig in de polder. De paardjes in de wei, het platteland en de gemoedelijke sfeer vind ik juist zo leuk. Dus toen ik naar Winkel mocht was het ook een beetje thuiskomen.

Ik start in de ochtend bij de bruidegom. Steeds vaker gebeurt het dat ik ook de voorbereidingen mag vastleggen bij de bruidegom. Dat is super, want dat maakt het verhaal natuurlijk helemaal compleet. Het is tof om later terug te zien ‘hoe’ de ochtend is verlopen als je niet bij elkaar bent met de voorbereidingen. De een is in de ochtend gezellig met familie, de ander maakt er in de ochtend al een feestje van met vrienden en vriendinnen. Ik vind alles leuk, als ik die voorbereidingen maar mag vastleggen. Ik vind het één van de leukste dingen van de dag.

Het gebeurt steeds vaker dat ik ook de voorbereidingen van de bruidegom mag vastleggen.

Alvin had zijn ouders die ochtend thuis om te helpen met de stropdas en de manchetten. Als Alvin aangekleed is, vertrek ik naar de bruid. Jennifer was op dat moment bij haarwinkel ‘Haarhuis’. Een superhippe haarstylist met dito winkel. Daar waren de meiden bezig met de voorbereidingen. Ik maakte foto’s van de jurk, de schoenen, de sieraden en het aantrekken van de jurk. Uiteindelijk verzamelden de gasten zich hier ook en vertrokken we gezamenlijk naar de overkant van de straat voor de first look.

Alvin stond al klaar bij het parfummuseum aan de ene kant van de trap en Jennifer liep aan de andere kant van de trap omhoog en zo wij konden alles zo dus super goed bekijken. Na de first look kwamen de kinderen uit de klas van Jennifer even gedag zeggen met een zelfgemaakte trouwceremonie, inclusief ringen.

Na de first look kwamen de kinderen uit de klas van Jennifer. Inclusief zelfgemaakte trouwceremonie én ringen!

Daarna hadden we tijd ingepland voor de fotoshoot, maar eerst wilde Jennifer nog even naar het graf van haar moeder. Jennifer schreef een mooie brief aan haar vader, die ze hem daar gaf. Een emotioneel moment. En hoe gek dat ook klinkt, dit maakt dat ik gek ben op mijn werk. Mensen die open staan voor hun emoties en de liefde vieren, gewoon zoals het is met alles erop en eraan. Écht, tranen van geluk, tranen van verdriet, tranen van dankbaarheid. Daar doe ik het voor, daar gaat mijn staart van kwispelen, zet ik nóg een stap harder en kom ik aan het einde van de dag moe, maar super voldaan thuis.

En toen de fotoshoot dus. Die deden we vlakbij in het park waar Jennifer is opgegroeid. Tussen de motregen door, dat ging perfect. We reden vervolgens naar de Ruïnekerk voor een paar foto’s en daarna gingen we door naar Marken binnen voor het Ja-woord. Het leuke was dat Jennifer en Alvin de ceremonie heel persoonlijk hadden gemaakt door elkaar te vertellen waarom ze zo gek zijn op elkaar.

Voorafgaande de fotoshoot gingen we langs het graf van Jennifers moeder, een emotioneel moment.

Na de ceremonie maakten we nog een groepsfoto en vertrokken naar Fort Resort Beemster. Nu was ik daar al paar keer geweest, maar nog niet voor een bruiloft. De locatie is zo mooi dat ik echt wel even stond te juichen toen Jennifer en Alvin mij als bruidsfotograaf boekte voor hun bruiloft. Bij het Fort werd de taart aangesneden en werd er geborreld. We maakten nog een paar familiefoto’s, deden nog een hele korte fotoshoot met het bruidspaar en maakte ik als laatst een paar sfeerfoto’s van het diner. Daarna vertrok ik weer naar huis, héél voldaan.

Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-1 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-2 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-3 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-4 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-5 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-6 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-7 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-8 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-9 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-10 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-11 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-12 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-13 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-14 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-15Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-16 Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-17Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-18Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-19Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-20Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-21Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-22Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-23Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-24Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-25Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-26Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-28Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-29Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-30Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-31Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-32Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-33Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-34Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-35Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-36Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-37Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-38Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-39Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-40Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-41Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-42Bruidsfotografie Winkel - Jennifer & Alvin - Dufrasnes Fotografie-43

Like de Facebook-pagina en blijf op de hoogte van meer blogs!

1 Comment

  • Beantwoorden juli 25, 2016

    Jennifer Tuinenburg- Sweep

    Wat een prachtig verslag van onze dag! En de foto’s, we krijgen er geen genoeg van. Het gevoel van de dag heb je zó puur vastgelegd, echt fantastisch!
    Liefs, Alvin en Jennifer

Leave a Reply