Bruidsfotografie Velsen | Myrthe & Sunny

Bruidsfotografie Velsen | Myrthe & Sunny

Van deze dag wat meer detailfoto’s en slechts een kleine selectie van de fotoshoot vanwege privacy redenen. Een koude winterdag in Velsen, maar binnen op Landgoed Waterland is het heerlijk warm. De kachel is extra vroeg aangezet zodat het lekker behaaglijk is. Ik mag alvast naar de bruidsuite, daar hangt de bruidsjurk van Myrthe al klaar en heb ik alle tijd voor een paar prachtige detailfoto’s. Omdat de bruid nog onderweg is van de haar- en make-up styliste, heb ik extra tijd om ook de voorbereidingen van de bruidegom te fotograferen.

Het bruidspaar kiest ervoor om elkaar eerst alleen te zien, wat ik gelukkig mag fotograferen. Dit was namelijk een waanzinnig mooi moment. Alle spanningen van de voorbereidingen komen los en het is dan juist mooi als je dat later terug kan zien. Na de first look gaat de dag echt beginnen.

Na de groepsfoto’s, starten we met de fotoshoot van Myrthe en Sunny samen. Ik was deze dag iets eerder naar de locatie gekomen om specifiek voor dit jaargetijde en licht alvast een paar mooie plekken te zoeken. Er staat een prachtige oude boom en ook het pad van de weg naar het landgoed geven mooie beelden. Ik heb ook nog een super gave oude muur gevonden, en aan het einde treffen we nog een paar grote boomstammen. Het is te gek dat we zoveel verschillende plekken konden gebruiken. Na een klein uurtje buiten wordt het toch wel erg koud. Gelukkig heeft de bruid haar bontjas meegenomen, die samen met haar kanten jurk en boeket een vintage bruiloft uitstraling geven.

Binnen verzamelt iedereen zich voor de ceremonie. Gasten uit Nederland en Engeland zijn gekomen en er worden veel lieve woorden gezegd. Vrienden van het bruidspaar speelden zelfs muziek. Na de ceremonie werd de taart aangesneden en kon er lekker geborreld worden en gegeten. Intussen kreeg ook ik een heerlijke maaltijd en kon de DJ opbouwen in de feestzaal. Het feest kon beginnen! Ik maakte nog een paar foto’s van het bruidspaar en alle dansende gasten en pakte daarna in om weer naar Alkmaar te rijden.

Het is te gek dat we zoveel verschillende plekken konden gebruiken.

Laat een reactie achter