Bruidsfotografie Spaarndam – Halfweg – Wijk aan Zee | Marjolein & Steve

Bruidsfotografie Spaarndam - Halfweg - Wijk aan Zee l Marjolein & Steve l Dufrasnes Fotografie -35

Bruidsfotografie Spaarndam | Marjolein & Steve

Waar is het feestje? Híer is het feestje! Een prachtige dag met een stralend bruidspaar en heel veel lol. Bij dit bruidspaar startte ik bij de bruid en kreeg ik de tijd om ook nog even naar de bruidegom te gaan voor het vastleggen van de voorbereidingen. Al snel komt daar Jeroen met een fantastische Bentley, mat! Wauw! Als kleine Thijs ook aangekleed is, vertrekken we naar de bruid.

Terug bij de bruid staat de stoep vol met gasten te wachten op de bruidegom. De complete straat is versierd met ballonnen en alle vlaggen hangen uit. Ik vind het geweldig! Nadat het bruidspaar elkaar hebben gezien, schieten we de familieportretten in de tuin en kunnen we vertrekken voor de fotoshoot met het bruidspaar.

Waar is het feestje? Híer is het feestje!

De fotoshoot doen we op de kolk in Spaarndam west, waar de moeder van de bruid geboren is in een van de mooie huisjes. Er is een muziek carrousel en aan het water treffen we het café. Een super plek. Marjolein en Steve hebben elkaar ontmoet toen ze allebei werkten in een gevangenis en als grap kreeg Steve het voor elkaar een stel handboeien mee te nemen en een echte gevangenis sleutel. (deze was wel onklaar gemaakt en moest absoluut weer terug!)

Na de champagne, die Jeroen had geregeld voor het bruidspaar, drinken we nog snel iets in het café en dan is het tijd om naar Halfweg te rijden voor de huwelijksvoltrekking. Daarna rijden we naar Beachclub Oost 3  in Wijk aan Zee voor de toost en een hapje. We schieten nog een paar foto’s aan het strand met kleine Thijs erbij en dan is het voor het bruidspaar eindelijk tijd om verder te feesten. Ik maak nog een paar detailfoto’s van de beachclub en neem afscheid van het bruidspaar. Marjolein & Steve, wat heb ik het gezellig gehad met jullie en wat een super leuke (kleding) details!

Laat een reactie achter