Bruidsfotografie Schiedam – Hoek van Holland | Leonie & Patrick

Bruidsfotografie Schiedam | Leonie & Patrick

Nog nooit maakte ik mee dat het op een bruiloft de hele dag regende. De héle dág! Nu had ik de afgelopen week al contact gehad met de ceremoniemeester en is er een fantastische binnenlocatie geregeld voor de shoot. Maar sjee… die régen! Ik start rond het middaguur in Schiedam bij het bruidspaar thuis, waar ik eerst de voorbereidingen mag vastleggen. De mannen van het gezelschap hebben eerst nog sportief gefietst in de morgen en maken zich net als de bruid klaar voor de dag.

Nadat het bruidspaar elkaar in de woonkamer hebben gezien vertrekken we voor de fotoshoot naar boerderij dichtbij in Wateringen. Eerst maken we (met gelukkig alleen een beetje motregen) een paar foto’s met de kids en daarna alleen met Leonie en Patrick. Na de shoot rijden we naar Hoek van Holland naar Beachclub Sand. Hier zijn alle daggasten om het bruidspaar te verwelkomen en wordt er lekker geborreld en warme chocolademelk gedronken, terwijl het buffet wordt klaargemaakt.

Tussendoor maken we de familieportretten en nog snel een paar foto’s van het bruidspaar buiten en ondanks de regen was het bruidspaar daar toch nog voor in, echt te gek!

Tijdens het diner worden er lieve woorden gedeeld en is er als verrassing een ijsbruidstaart verzorgd. Langzaam verzamelen de avondgasten zich in het gedeelte naast de dinerruimte en maakt iedereen zich klaar voor de ceremonie. Leonie en Patrick trouwden met aanwezigheid van al hun dierbaren om 19.30 in de avond, waarna het feest kon beginnen.

Hier zijn alle daggasten om het bruidspaar te verwelkomen en wordt er lekker geborreld

 

6 Comments

 • Beantwoorden oktober 21, 2013

  Esther Meijer

  Geweldige dag, prachtig bruidspaar en idem foto’s. In 1 woord: trots!

 • Beantwoorden oktober 22, 2013

  Jan En Elly Monster

  een onvergetelijke dag, mooie plaatjes en foto’s

 • Beantwoorden oktober 22, 2013

  Margo Bouwman

  Een dag om nooit te vergeten en wat een schitterende foto’s.

 • Beantwoorden oktober 22, 2013

  Yvonne ter Stege

  Wat een super mooie foto’s….xxx

 • Beantwoorden oktober 22, 2013

  Dini Muller

  Mooie foto’s kan je op terug kijken

 • Beantwoorden oktober 30, 2013

  Mings Slikker

  wat bijzonder dat je op de foto’s niets merkt van de regen, ze zijn allemaal mooi!

Leave a Reply