Mini preview | Bruidsfotografie Maarssen – Utrecht | Eveline & Corne

Mini preview l Bruidsfotografie Eveline & Corné l Dufrasnes Fotografie-4

Bruidsfotografie Maarssen | Eveline & Corné

Een mini preview: Dit keer start de bruiloft in Maarssen voor de voorbereidingen van de bruid. En vandaag is het weer zo’n regenachtige dag. Eerder sprak ik al met het bruidspaar over de regen die verwacht werd en een eventuele binnenlocatie. We kwamen uit op de bibliotheek van de Universiteit in Utrecht op de Uithof. Hier heeft de bruid vijf jaar lang gestudeerd en kent de weg op haar duimpje. Omdat het de hele middag regende hebben we alleen foto’s binnen kunnen maken, maar met deze super toffe locatie vonden we dat allemaal niet heel erg.

Na de shoot hebben we een korte lunch in het ouderlijk huis van de bruid en vertrekken daarna naar Goudestein in Maarssen. Ik was hier al eens eerder geweest en wist dat dit een prachtige locatie is. Na de ceremonie wagen we het toch nog even om met paraplu in de regen een foto te maken bij Goudestein. Daarna vertrekken we naar Herwijnen voor de kerkelijke inzegening.

Het diner vindt plaats bij het Oude posthuys in Leerdam. Ook ik eet een hapje mee zodat ik alle speeches, cadeaumomenten en het aansnijden van de taart kan vastleggen. Oorspronkelijk had het bruidspaar mij tot en met de ceremonie in de kerk geboekt, maar bij nader inzien wilden ze toch de bruiloft tot en met het eerste deel van het feest vastgelegd hebben.

Omdat het de hele middag regende hebben we alleen foto’s binnen kunnen maken, maar met deze super toffe locatie vonden we dat allemaal niet heel erg.

Laat een reactie achter