Bruidsfotografie Julianadorp – Den Helder | Alexandra & Ron

Bruidsfotografie Den Helder l Alexandra & Ron l Dufrasnes Fotografie-1

Bruidsfotografie Julianadorp – Den Helder | Alexandra & Ron

Tot mijn verrassing mag ik een bruiloft fotograferen in Den Helder. In Den Helder waait het altijd. Ik ben er geboren, ken de omgeving. De zilte zeelucht is fris, de wind is vandaag ijskoud. Om 13.00 uur kom ik aan bij Alexandra en Ron. Ik start met het fotograferen van de bruidsjurk, de schoenen en assecoires. Bruid en bruidegom kleden zich om en nadat ze elkaar hebben gezien kunnen we vertrekken voor de fotoshoot.

We beginnen in het Timorpark in Den Helder met regen, maar gelukkig wordt het al snel droog. We nemen een snelle shot bij de vuurtoren, waar het ontzettend koud is en de wind waait op z’n hardst. Het bruidspaar had nog een verrassing in petto. Voor de laatste shoot gingen we naar Ford kijk duin, waar ik mijn lol op kan. Wat een super locatie!

De zilte zeelucht is fris, de wind is vandaag ijskoud.

Vlakbij ligt het huisduinerkerkje, waar de huwelijksplechtigheid zal plaatsvinden. Een enthousiaste ambtenaar weet veel over het bruidspaar te vertellen en betrekt de gasten als geen ander bij het spel. De ceremonie wordt er lekker spontaan en ongedwongen door.

Na de ceremonie rijden we terug naar het huis van Alexandra en Ron voor taart en een drankje, met aansluitend een buffet. Het is een gezellige drukte met veel kinderen. Eén groot feest, goed geregeld! Ik schiet nog een paar foto’s van de gezelligheid en neem dan afscheid van het bruidspaar.

Laat een reactie achter