Bruidsfotografie Heiloo – de Rijp | Kim & Rob

Bruidsfotografie Heiloo - De Rijp l Kim & Rob l Dufrasnes Fotografie-31

Bruidsfotografie Heiloo | Kim & Rob

Ik ben benieuwd, nieuwsgierig… over hoe de bruidsjurk van Kim er uit ziet. Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen Kim en Rob mij namelijk het verhaal over “de grap van de dag”.

Iedereen denkt dat ik in een bloemetjesjurk ga trouwen zegt Kim, Ja voegt Rob er aan toe, we zijn nooit zo enthousiast geweest over alle poespas van een bruiloft. Daarom denken onze familie en vrienden dat we lean en mean trouwen. Maar we doen toch alles erop en eraan. Als grap gaan we in de ochtend op de koffie bij de ouders van Kim, in bloemetjesjurk en ik in een pantalon. Het is een grote verrassing dat we een witte cabrio kever huren en bij het raadshuis aankomen in bruidskleding. Ik zie twinkel lichtjes in Kim en Rob hun ogen. Ze stralen bij de gedachten hoe iedereen zal op kijken. Wat een voorpret!

Op 31 augustus rijd ik naar het huis van Kim en Rob in Heiloo. De grap is tot nu toe gelukt. Nu maar hopen dat niemand ons straks ziet met de fotoshoot. Eerst rijden we naar een parkje in Heiloo voor de eerste bruidsfoto’s. Bij de grote wilg hebben Rob zijn ouders ook hun trouwfoto’s laten maken en omdat zij zijn overleden, willen Rob en Kim op deze manier hun toch bij deze belangrijke dag betrekken.

Na het park gaan we naar het bos in Heiloo. Het is vol groen en vlakbij de kattenberg vinden we enorme boomstronken, die als decor perfect zijn. Daarna vertrekken we naar de Rijp voor de trouwceremonie. Daar staat iedereen al te wachten. Eerst laaiend enthousiast over de prachtige kever en daarna is de grote verrassing, de jurk van Kim. De grap is goed gelukt!

Op de tafel staat een lijstje met een foto van de ouders van Rob, zo zijn ze er toch weer een beetje bij en na de felicitaties laten Kim en Rob een ballon op met een lieve boodschap voor Rob zijn ouders, dan begint het spontaan te regenen…

Ze stralen bij de gedachten hoe iedereen zal op kijken. Wat een voorpret!

2 Comments

  • Beantwoorden november 15, 2012

    Dufrasnes fotografie

    Dit keer een prachtige bruiloft in de Rijp!

  • Beantwoorden november 15, 2012

    Annemarie Dufrasnes

    Dit keer een prachtige bruiloft in de Rijp!

Leave a Reply