Bruidsfotografie Heiloo – Bergen – Castricum | Janneke & Sten

 

Bruidsfotografie Heiloo - Bergen - Bakkum l Janekke & Sten l Dufrasnes Fotografie-55

Bruidsfotografie Heiloo | Janneke & Sten

Een bruiloft in oktober, voorafgaand hebben we twee weken herfstweer; regen, wind en kou. Maar vandaag niet. Vandaag schijnt de zon, is de temperatuur zo’n beetje de warmste van het najaar sinds tijden.

Ik start in Heiloo, in het ouderlijk huis van Janneke, waar ik de tijd heb om mooie detailfoto’s te maken van de sieraden  de schoenen en haar jurk. De kamer waar de bruidsjurk hangt lijkt bijna te klein voor deze jurk, zoveel tule! Ik stel voor om de jurk buiten te hangen, zodat ik toch mooie detailfoto’s kan maken met mooi daglicht.

Na de “First look” van het bruidspaar, vertrekken Janneke en Sten met de koets naar de stallen waar het paard van Janneke staat, om gedag te zeggen. Na een kleine stop rijden we door naar de Ruïnekerk in Bergen, waar het huwelijk wordt voltrokken met aansluitend de receptie. Omdat het mooi weer is kan dat gelukkig buiten, wat ontzettend mooie overzichtsfoto’s oplevert.

Na de receptie  kunnen we beginnen met de fotoshoot. Eerst een paar foto’s bij de Ruïnekerk zelf. Hier kan het videoteam ook nog even lekker hun gang gaan. Daarna nemen we afscheid van het videoteam en rijden wij richting ‘t Oude Hof voor de volgende fotoshoot.

Het diner en feest wordt gehouden in Castricum bij het Ruiterhuys. Voorheen waren hier de stallen van Hennie Huisman en tegenwoordig is dit complex omgebouwd tot horecagelegenheid en bed & breakfast. Na het diner start het bruidspaar met een fantastische openingsdans en kan het feest beginnen!

 Vandaag schijnt de zon, is de temperatuur zo’n beetje de warmste van het najaar

Laat een reactie achter