Bruidsfotografie Heerhugowaard – Alkmaar – Velsen | Nunzia & Michiel

Bruidsfotografie Heerhugowaard | Nunzia & Michiel

Ze wilden eerst vijf fotografen uitnodigen om te kijken of daar iemand bij zat, die ze wilden hebben op hun bruiloft.Ik mocht hun bruiloft vastleggen! Na veel gemail en enkele ontmoetingen, brak de grote warme dag aan.

Om 7.00 uur start ik bij Nunzia in Heerhugowaard. Eerst wordt haar bruidskapsel gedaan en daarna haar make-up. Ik rijd daarna snel naar Michiel om zijn accessoires en aankleedmoment vast te leggen en vervolgens weer terug naar Nunzia als ze haar bruidsjurk aantrekt.

Na een kleine emotionele ontmoeting van het bruidspaar vertrekken we naar het stadhuis van Alkmaar, waar de plechtigheid zal plaatsvinden. Gevolgd door de kerkelijke inzegening in Onze lieve vrouw ter nood in Heiloo. Na een heerlijke lunch in het Fletcher hotel, voorheen kwartje koffie, werd het tijd voor de fotoshoot op het strand in Castricum en op de feestlocatie Landgoed Waterland.

De wind aan zee bracht ons een heerlijke verkoeling. De temperatuur op Landgoed Waterland liep behoorlijk op, tot 32 graden. Ik had het echt te doen met het bruidspaar, desondanks bleven ze vrolijk en konden we ruim de tijd nemen voor verschillende fotoplekken! Na de taart en de toost maken we de laatste foto’s en dan kan het bruidspaar ook eindelijk even relaxen. Het diner start en als ik afscheid wil nemen krijg ik nog wat lieve woorden te horen: “Annemarie we zo blij met je vandaag. Je bent er wel, maar je bent er niet… We konden echt ons zelf zijn vandaag.” Kijk, daar wordt ik nu blij van (en ook een beetje verlegen)! Nunzia en Michiel, dank jullie wel voor deze mooie dag, de heerlijke lunch en de taart. Ik heb echt genoten!

De temperatuur op Landgoed Waterland liep behoorlijk op, tot 32 graden!

 

Laat een reactie achter