Bruidsfotografie Doetinchem I Nicoline & Peter

 

Bruidsfotografie Doetinchem | Nicoline & Peter

Ik kan mij niet herinneren wanneer ik de wekker zag op 4.30 uur in de ochtend. Het is vanuit Alkmaar nog een stukje rijden en ik wil om 7.45 bij de bruid zijn in Doetinchem, die dan al helemaal in de make-up zit. Aan de haarstyling wordt nog druk gewerkt.

Ik begin met het fotograferen van de bruidsjurk en de schoenen, daarna het aankleden en de First look. We startten daarna gelijk met de fotoshoot bij Kasteel de kelder, waar Nicoline en Peter ook gaan trouwen. De zon schijnt, maar het is echt berenkoud. Ondanks dat wil Nicoline gewoon strapless op de foto. Wauw! Ik hou lekker mijn muts op en doe nog een extra jas aan… We vinden mooie plekken voor verschillende foto’s en vertrekken daarna naar een binnenlocatie voor de tweede fotoshoot. Na 1,5 uur hebben we een prachtige fotoshoot er op zitten en kunnen we terug naar Kasteel de kelder, naar de Oranjerie voor een lunch. Hier wachten alle daggasten het bruidspaar op. Na de lunch hebben we tijd voor de familieportretten en daarna kan de ceremonie beginnen. Aansluitend is de kerkelijke inzegening in de Slangeburg kerk, met een bosrijke omgeving. Als het niet zo koud was hadden we ongetwijfeld hier nog wat extra foto’s kunnen maken. Maar nu was het écht niet meer te doen.

Na de ceremonie reden we naar Wehl naar Olde Beth een feestlocatie helemaal gespecialiseerd in bruiloften. Dat was ook wel te zien, de aankleding was super mooi. Ik neem nog een paar laatste foto’s van de receptie en de opgemaakte tafels voor het diner en vertrek dan weer aan mijn rit naar huis.

Wat een heerlijke dag. Doetinchem was voor mij niet naast de deur en dat maakt het vaak heel leuk en afwisselend. Nieuwe omgevingen, waarin weer zoveel andere mooie dingen te zien zijn. Laat mij maar lekker door heel Nederland fotograferen. Nicoline en Peter bedankt en veel geluk in jullie nieuwe huis!

De zon schijnt, maar het is echt berenkoud. Ondanks dat wil Nicoline gewoon strapless op de foto. Wauw!

3 Comments

 • Beantwoorden april 23, 2013

  Nicoline

  Bedankt voor de mooie foto’s van onze heerlijke dag!
  Ik ben nou bezig met uitzoeken welke we willen gaan bestellen.
  Met deze foto’s kunnen we nog heel lang na genieten van onze trouwdag!

 • Beantwoorden april 23, 2013

  Rianne Meerkerk

  super mooie foto`s! We hebben ervan genoten.

 • Beantwoorden april 23, 2013

  Corne En Christa Dekker

  Prachtige foto’s!! Ik sluit me helemaal aan bij Rianne, we hebben genoten!

Leave a Reply