Bruidsfotografie Castricum | Leonie & Michiel

Bruidsfotografie Castricum | Leonie & Michiel

Vandaag mag ik bij de bruidegom beginnen om de voorbereidingen vast te leggen en om een aantal detailfoto’s te maken. Daarna vertrek ik naar de bruid voor de voorbereidingen. De first look volgt waarna we vertrekken voor de fotoshoot. We starten in Limmen bij het kerkje en gaan daarna door naar Castricum naar een stuk duinen.

In Noord Holland treffen we het met strand, bos en duinen, bijna de hele kuststrook is toegankelijk. Leonie en Michiel hadden een super mooie plek uitgezocht waarvoor we niet ver hoefden te lopen. Na een half uur shooten vertrekken we voor een lunch bij Leonie en Michiel thuis, hier zijn ook gelijk de daggasten. Na een relaxte lunch met overheerlijke broodjes en taart vertrekken we naar het kerkje in Limmen voor het burgerlijk huwelijk, buiten vinden de felicitaties plaats en als we net klaar zijn met de familieportretten en de auto instappen, begint het heel hard te regenen.

We rijden naar standpaviljoen Deining in Castricum aan Zee. Hier wordt getoost en vind het diner plaats. Het is inmiddels droog, maar erg koud en er staat een behoorlijke wind. Na ongeveer 20 minuten breekt het opeens open en lopen het bruidspaar en ik toch nog even het strand op voor een korte fotoshoot. Daarna begint het diner en heb ik ook even de tijd om iets te eten. Na het diner start het feest met de openingsdans en feest iedereen er op los. Zoals ik zo vaak doe, schiet ik een paar laatste sfeerbeelden en vertrek dan weer naar huis.

In Noord Holland treffen we het met strand, bos en duinen, bijna de hele kuststrook is toegankelijk

 

3 Comments

  • Beantwoorden maart 9, 2015

    Suzanne

    Wauw! Wat een mooie foto’s en wat een mooi bruidspaar!! Waar zijn de foto’s gemaakt? In het bos van Castricum?

Leave a Reply