Bruidsfotografie Callantsoog | Marit & Frank

Bruidsfotografie Callantsoog | Marit & Frank

 

Een mail vanuit Tanzania! Marit en Frank wonen en werken in Tanzania en komen naar Nederland voor hun bruiloft. Beiden komen ze uit Noord Holland, waar ook de bruiloft gevierd zal worden. Via Skype hebben we een meerdere keren contact en nemen we de hele planning door. Skype is echt geweldig!

Op de dag van de bruiloft start ik bij de bruid in Broek op Langedijk, waar de bruid al helemaal klaar is om opgehaald te worden door de bruidegom. Nadat het bruidspaar elkaar hebben gezien, stappen we in de auto voor de fotoshoot. Marit en Frank hebben elkaar ontmoet op de voetbalclub waar ze allebei aan voetbal deden. De eerste fotolocatie is dan ook het voetbalveld, daarna rijden we door naar een plek met groen en een veldje. We maken een kleine pitstop bij de ouders van Frank in Heerhugowaard voor een broodje en hier zijn ook gelijk alle gasten, die gezamenlijk met een touringbus naar Callantsoog worden gebracht voor de ceremonie.

De ceremonie vindt plaats bij strandpaviljoen Woest. Het is een bloedhete dag en het strand ligt lekker vol. Het heeft iets heel gezelligs. Na de ceremonie lopen we naar het kerkje in Callantsoog voor de kerkelijke ceremonie en daarna lopen we gezamenlijk weer terug naar Woest voor taart en een drankje. Iedereen zit lekker te genieten van de zon, de kinderen hebben hun zwembroeken en bikini’s aan gedaan en konden heerlijk spelen op het strand.

Vlak voor het diner schieten we een groepsfoto en de familieportretten op het strand en na het diner lopen Marit, Frank en ik nog even het strand op voor een paar laatste mooie foto’s. Ik maak nog een paar sfeerfoto’s van de band en dan zit het er voor mij weer op.

 Iedereen zit lekker te genieten van de zon, de kinderen hebben hun zwembroeken en bikini’s aan gedaan en konden heerlijk spelen op het strand

 

 

Laat een reactie achter