Bruidsfotografie Broek op Langedijk | Karin & Bob

Bruidsfotografie Broek op Langedijk l Karin & Bob l Dufrasnes Fotografie-31

Bruidsfotografie Broek op Langedijk  Karin & Bob

Precies twee jaar geleden zijn Karin & Bob al getrouwd. Vandaag op 2 augustus 2012 is de dag dat zij elkaar het ja-woord geven in de kerk. Ik start bij Bob met het maken van detailfoto’s in Zuid- Scharwoude, daarna rijd ik naar het ouderlijk huis van Karin in Broek op Langedijk.

Achter het ouderlijk huis van Karin blijkt een prachtige oude schuur te liggen van haar vader, aan het water met een autenthieke sloep, die vroeger veelal werd gebruikt voor het vervoeren van groenten. Ook de schuur naast het huis en de tuin zijn direct al prachtige locaties voor de eerste fotoshoot. Hierna vertrekken we naar Geestmerambacht als tweede locatie voor de bruidsfotoshoot. Nu was ik hier al een paar keer eerder geweest, maar dit stuk was toch weer anders. Er lag een prachtige lange steiger waarop we aan de slag konden.

Er lag een prachtige lange steiger waarop we aan de slag konden.

Als derde en laatste fotolocatie vertrekken we naar de Broekerveiling. Hier stonden mooie appelboompjes en een super leuk oud huisje met verse kolen van het land. Karin had speciaal voor de fotoshoot kanten paraplu’s gekocht die als een mooi detail de autenthieke look versterkten.

Als geboren Langedijkers was deze plek met uitstek een super locatie voor het maken van de trouwfoto’s. Na een kop koffie met de genodigden van de dag, was het tijd voor de ceremonie in de kerk. Na deze dienst stond er een verrassing klaar in het café waar ook het feest zou plaatsvinden. Als cadeau kregen Karin en Bob een bruidstaart, wat toch wel erg feestelijk was. Tot slot maakte ik nog een aantal familie en groepsfoto’s en was het voor mij tijd om naar huis te gaan.

Laat een reactie achter