Bruidsfotografie Bergen aan Zee l Kim & Pieter

Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie

Trouwen in Bergen aan Zee

 

Heerlijk, dat gerommel in de ochtend tijdens de “getting ready”. Een goede vriendin van bruid Kim deed de make-up en samen met haar moeder werd ze in haar jurk geholpen. Vlak voordat Pieter, de bruidegom, zijn bruid kwam halen, kreeg haar vader de eer de bruid als eerste te zien. Prachtig als vaders emotioneel wordt! Met een zachte verontschuldiging naar mij om zijn tranen van geluk loopt hij naar beneden om de bruidegom te verwelkomen. Maar waarom een verontschuldiging? Ik hou van die emoties! En ik vind het prachtig om de liefde te zien tussen vader en dochter.

Ik hou van die emoties! En ik vind het prachtig om de liefde te zien tussen vader en dochter.

Na de first look vertrekken we naar Bergen voor de fotoshoot en vervolgens naar het kerkje in Bergen aan Zee voor de ceremonie. Aansluitend rijden we naar Landgoed Groenendaal in Heemstede. Een bijzonder mooie locatie. Hier is de toost en de taart en alle gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren. Als het bruidspaar en de gasten aan tafel schuiven, vang ik als laatste nog net een verliefd moment wanneer Kim en Pieter elkaar aankijken. Daarna rijd ik naar huis met een voldaan  gevoel.  Wat een mooie dag!

 

Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie Bruidsfotografie Heemstede - Kim en Pieter - Dufrasnesfotografie

Meer zien? Volg Dufrasnes Fotografie op Instagram en Facebook!

Laat een reactie achter