Bruidsfotografie Beetsterzwaag | Daniëlle & Jacob

Bruidsfotografie Beetsterzwaag | Dufrasnes Fotografie

Bruidsfotografie Beetsterzwaag | Daniëlle & Jacob

 

Daniëlle en Jacob waren er al op tijd bij. Al vroeg in het jaar kreeg ik een aanvraag voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij hun thuis in Heerhugowaard. De bruiloft vindt plaats in Beetsterzwaag. Ik was hier zelf nog nooit geweest en keek er naar uit om op een, voor mij, hele nieuwe plek een bruiloft vast te mogen leggen.

Daniëlle en Jacob verbleven de dag voor de bruiloft al op Landgoed Lauswolt. Op de ochtend van de bruiloft kreeg ik alle tijd om de bruidsjurk te fotograferen en de voorbereidingen. Daarna konden we beginnen met de fotoshoot. Op en om het landgoed waren genoeg mooie plekken om lekker aan de slag te gaan en hoewel het een bewolkte dag was, konden we super mooie foto’s maken.

Na de fotoshoot had het bruidspaar een lunch geregeld in de salon, waar alle gasten zich konden verzamelen. Daarna vertrokken we per bus naar het raadhuis in Grou voor de trouwceremonie, gevolgd door de inzegening in de kerk. Na een korte felicitatie met toost buiten de kerk, vertrokken we weer naar Landgoed Lauswolt voor de receptie.

In de salon speelde de pianist, die ook viool en accordeon speelde. Later, toen zelfs de zon nog even door kwam, liet de vader van Jacob zijn orgel spelen. Alle gasten konden vanaf het terras genieten van hun drankje, de kinderen speelden verstoppertje en als klap op de vuurpijl had het bruidspaar ook nog een ijskarretje geregeld. Een super gezellige receptie dus. Ik schoot nog een paar sfeerbeelden van de receptie en de dinerzaal en vertrok daarna weer naar huis in Alkmaar. Wat een heerlijke dag!

Op de ochtend van de bruiloft kreeg ik alle tijd om de bruidsjurk te fotograferen en de voorbereidingen.

Laat een reactie achter