Bruidsfotografie Baarn Yin & Liam

Trouwen in Baarn bij Kasteel De Hooge Vuursche

 

23 september, de mussen vallen bijna dood van het dak. Het is al herfst, maar het weer doet iets anders vermoeden. Ik wordt er blij van en vooral omdat vandaag voor het eerst naar Kasteel De Hooge Vuursche ga, een fantastische locatie.

Yin en Liam hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Ze huurden Perplexz weddingstyling in voor de styling en de planning van de dag. En dat is fijn, een professioneel team, zodat je als bruidspaar alles met een gerust hart kan los laten en volledig kan genieten van de dag.

Yin en Liam hadden alles tot in de puntjes verzorgd. Ze huurden Perplexz weddingstyling in voor de styling en de planning van de dag.

Ik start in Utrecht in het mooie Mother Goose hotel voor de voorbereidingen, daarna vertrekken we naar Kasteel De Hooge Vuursche voor de ceremonie, met aansluitend taart, borrel, fotoshoot en een Chinese thee ceremonie. Het diner volgt en daarna gaat het feest los!

Fijn, een professioneel team, zodat je als bruidspaar alles met een gerust hart kan los laten en volledig kan genieten van de dag.

Meer zien? Volg Dufrasnes Fotografie op Instagram en Facebook!

Laat een reactie achter