Bruidsfotografie Amsterdam – Spaarndam | Sarijn & Barry

Bruidsfotografie Amsterdam | Sarijn & Barry

Naast/boven Loetje in Amsterdam start ik deze ochtend met het fotograferen van de voorbereidingen van de bruid. Het huis is vol met vriendinnen, allemaal even mooi in elegante jurken met bijpassende schoenen. Er hangt een fantastische sfeer.

Nadat de bruidegom de bruid heeft opgehaald, drinken we koffie en eten we een bruidstompouce bij Loetje en daarna vertrekken het bruidspaar en ik naar de eerste fotolocatie, de Magerebrug in hartje Amsterdam. Daarna rijden we door naar de Oranjerie Elswout in Overveen voor de tweede fotoshoot. Een fotolocatie vol mogelijkheden. Hier hebben we ongeveer een half uur de tijd om vervolgens door te rijden naar Spaarndam voor de ceremonie.

De ceremonie begint met een pianospel op een vleugel. Daarna spreken de broer van Sarijn en de broer van Barry. Het zijn vooral mooie, spontane en grappige verhalen over Sarijn en Barry, waarbij niemand zijn lachspieren kan bedwingen. Als afsluiter zingt een vriendin van Sarijn een mooi lied, waarbij ze begeleid wordt door een gitaarspel van de vader van Sarijn.

Na de ceremonie volgt een receptie, met drankjes en hapjes. We maken in de late middagzon familiefoto’s en als het bruidspaar vertrekt voor het diner schieten we de laatste foto’s van hun samen in het haventje van Spaarndam. Een heerlijke dag met een heerlijk bruidspaar.

Het huis is vol met vriendinnen, allemaal even mooi in elegante jurken met bijpassende schoenen.

Laat een reactie achter