Bruidsfotografie Amsterdam | Sharon & Rory part I

Bruidsfotografie Amsterdam | Sharon & Rory

Een telefoontje in t Engels… (een destination wedding komt steeds dichterbij). Sharon en Rory gaan trouwen. Rory is half Engels, half Iers, geboren in Zuid Afrika, opgegroeid in de States en wilde altijd al wonen in Europa. Nederland leek hem helemaal geweldig. Hij vond werk bij een bedrijf in Amsterdam en ontmoette hier Sharon, Sharon is Israelisch.

Afijn, Sharon en Rory trouwden bij restaurant de Kas in Amsterdam, een super mooie locatie met veel licht. Hier planden zij eerst een aperitief in voor hun gasten en daarna was de huwelijksvoltrekking. Na het Ja-woord volgden de felicitaties en de familieportretten. Omdat het zo mooi weer was, werden de tafels buiten gedekt voor het diner, heerlijk! Ik had nog even de kans om de locatie te fotograferen en nog enkele details. Het diner begon en ik ging weer naar huis.

De volgende dag zouden we elkaar weer hier treffen voor de fotoshoot. In de ochtend was het bruidspaar namelijk erg druk met de voorbereidingen en na de ceremonie wilden ze alleen nog maar feesten. Groot gelijk! Omdat het weer de volgende dag tegen viel hebben we de fotoshoot een week verzet. Binnenkort ook te zien als blog.

Omdat het zo mooi weer was, werden de tafels buiten gedekt voor het diner, heerlijk!

 

Laat een reactie achter