Bruidsfotografie Amsterdam | N & P

Bruidsfotografie Amsterdam - N & P - Bruidsfotografie - Dufrasnes Fotografie

Bruidsfotografie Amsterdam

Een paar dagen van te voren spreken de bruid en ik elkaar nog aan de telefoon. “Het gaat regenen, wat doen we nu met de foto’s?” Oei, zoals de weersverwachtingen nu zijn ziet het er inderdaad niet zo goed uit. Samen kijken we ter plekke op internet om een paar geschikte binnenlocaties in Amsterdam te vinden en na een paar minuten hebben we al zoveel binnen locaties gevonden, dat het eigenlijk nog lastig kiezen wordt.

Op de dag zelf valt het alles mee. We starten in het Amstelpark met de fotoshoot en als het begint te motregenen zoeken we een plek in de luwte. Daarna vertrekken we naar de Magerebrug in Amsterdam om voor een fotoshoot met de bridemaids en grooms en dan begint het toch echt wel serieus te regenen. Het bruidspaar heeft gelukkig allemaal witte paraplu’s geregeld zodat we toch nog een beetje droog blijven.

Na de shoot gaan we naar de kerk voor de inzegening en daarna door naar de Veranda bij het Amsterdamse bos. Hier maak ik een paar sfeerfoto’s van de dinertafel en maken we nog een paar foto’s van het bruidspaar. Super coole details: De jurk van van de bruid is gemaakt door haar schoonmoeder. Voor de bridemaids zijn  verschillende jurken gemaakt in dezelfde kleur en stof. Voor de grooms werden allemaal dezelfde stropdassen geregeld.

na een paar minuten hebben we al zoveel binnen locaties gevonden, dat het eigenlijk nog lastig kiezen wordt

3 Comments

 • Beantwoorden augustus 1, 2013

  Nanon Snijder

  Dankjewel met het meedenken die paar dagen van te voren, nam een hoop stress weg 🙂 we zijn superblij met het resultaat!! Je hebt onze dag en dierbaren mooi vastgelegd. Liefs!

 • Beantwoorden augustus 1, 2013

  Timothy Von Poland

  waaaauuuuwww! zooo mooi! Echt super toch?! liefs Samantha VP

 • Beantwoorden augustus 3, 2013

  Mieke Hoogstraten

  waauw!! super mooie foto’s!!

Leave a Reply