Bruidsfotografie Alkmaar – Nieuwer ter Aa | Rianne & Dominic

Bruidsfotografie Alkmaar - Nieuwe Ter Aa - Dufrasnes Fotografie

Bruidsfotografie Alkmaar | Rianne & Dominic

Rianne en Dominic ken ik al een tijdje, het zijn namelijk vrienden van mijn zusje. Dominic was, van de fotografen die ze konden vinden, maar van een paar bruidsfotografen gecharmeerd. Erwin Beckers en mij en omdat ze mij al kenden mocht ik hun dag fotograferen. Leuk, want het diner en het feest zou plaats vinden bij Hoeve Landzicht in Nieuwer ter Aa en dat is het horeca- en evenementenbedrijf van mijn zusje. Ik had er super veel zin in.

Ik start bij Rianne thuis in een klein, maar super gezellig appartement. Hier zijn de wederzijdse ouders, broer en zus met aanhang en oma. Het is gezellig druk en de kapster is al vol op bezig. Ik start meteen, drink ondertussen een kop koffie en ga dan aan de slag met het fotograferen van de jurk, de schoenen en de accessoires. De moeder van de bruid helpt met het rijgen van de bruidsjurk en met het aantrekken van de schoenen.

Nadat de bruidegom de bruid ophaalt met een Rolls, vertrekken we naar het stadhuis voor het ja-woord. Daarna kan de fotoshoot beginnen op Landgoed Beeckestijn. Rianne en Dominic hadden van te voren al rond gereden door Noord Holland voor een speciale plek voor de fotoshoot. Dit landgoed had zoveel verschillende hofjes, paden en hoekjes dat we veel verschillende foto’s konden maken en het licht op verschillende manieren konden gebruiken.

Na de fotoshoot vertrekken we naar Nieuwer ter Aa, naar de feestlocatie Hoeve Landzicht. Onlangs is op deze locatie de hooiberg helemaal verbouwd. Ook is er een terras aangelegd met uitzicht op de landerijen. Op dit terras vond het diner plaats, gezellig met terras verwarming. Als het bruidspaar en hun gasten beginnen met tafelen zoek ik een mooi tafeltje op het openbare terras bij het restaurant van de hoeve. Met een drankje geniet ik nog even na van deze dag voordat ik weer naar huis rijd.

Dit landgoed had zoveel verschillende hofjes, paden en hoekjes dat we veel verschillende foto’s konden maken en het licht op verschillende manieren konden gebruiken.

Laat een reactie achter