Bruidsfotografie Alkmaar | Jessica & Rick

Bruidsfotografie Alkmaar Jessica & Rick

Een last minute bruidsreportage! Ik spreek Jessica en Rick pas op de maandag voor hun bruiloft van vrijdag. Alles is in kannen en kruiken. Ze trouwen op het stadhuis in de binnenstad van Alkmaar en vieren daarna hun feest bij Grandcafé Koekenbier. Ze hebben een prachtige trouwauto, een heerlijke bruidstaart van Bakkerij Roos uit Bergen en voor op het feest een knallende band.

Ik start de dag bij de bruidegom en kan alle voorbereidingen vastleggen. Daarna vertrekken we naar de bloemist om de corsages op te halen en het bruidsboeket om vervolgens door te rijden naar het ouderlijk huis van de bruid. Hier haalt Rick Jessica op. Jessica is al 6 maanden zwanger en in haar trouwjurk straalt ze als een echte bruid.

We rijden naar Camperduin voor de eerste fotoshoot, maar omdat het toch wel erg fris is en de lucht gevuld is met een grijze deken, besluiten we de duinen in te gaan. Op een prachtige plek kunnen we enorm veel mooie platen schieten. Ik werd super blij van deze stek.

Thuis aangekomen maakt het bruidspaar zich klaar om te vertrekken voor de ceremonie en aansluitend rijden we naar Grandcafé Koekenbier. Onderweg blijkt de chauffeur pech te hebben met de trouwauto. Gelukkig is Grandcafé Koekenbier vlakbij en kan de auto gesleept worden. Hier krijgen we koffie, kunnen de mannen sleutelen aan de auto en is er ruim de tijd om een paar mooie groeps- en familiefoto’s te maken. Hiervoor lopen we een klein stukje de Hout in, een stadspark met ontelbaar veel mooie plekken. Na deze shoot zijn we klaar voor de receptie met taart. Ik maak sfeerfoto’s van de taart, de gezelligheid op de receptie, de opgedekte eettafel en de toost en eindig dan mijn eerste bruiloft van dit seizoen. Een mooie dag met ontzettend lieve mensen.

Jessica is al 6 maanden zwanger en in haar trouwjurk straalt ze als een echte bruid.

Laat een reactie achter