Bruidsfotografie Alkmaar – Groet – Schoorl | Marian & René

Bruidsfotografie Alkmaar - Marian & René - Dufrasnes Fotografie

Bruidsfotografie Alkmaar | Marian & René

“Kun je ook een foto maken van mijn bruidsjurk in de ochtend, als deze klaar hangt? Dat zag ik op je website…, zo mooi”. Daar wordt ik altijd blij van. Mijn dag begint pas echt als ik de gelegenheid krijg om de bruidsjurk te fotograferen, de schoenen, accessoires  en de bruidsmake-up. Het maakt de reportage helemaal compleet. De bruiloft begint tenslotte zodra je die dag je ogen open doet.

Zo start ik in de ochtend bij Marian in Alkmaar. Als ik al lekker aan de slag ben arriveert ook Dorien van Thandora bruidsmode uit Alkmaar om de bruid aan te kleden. Daarna is het tijd dat de bruidegom de bruid ophaalt om te vertrekken voor de fotoshoot  op de atletiekbaan, waar René vaak te vinden is, en bij de Hondsbossche Zeewering in Petten. Vervolgens rijden we naar het romantische kerkje in Groet voor het ja-woord. 

De receptie, het diner en het feest wordt gevierd in het michelinster restaurant Merlet in Schoorl. Onlangs is de lounge helemaal vernieuwd en is het een nog mooiere trouwlocatie geworden. Ik maak de sfeerimpressies van de receptie, de lounge, de bruidssuite en sluit hiermee de dag af.

“Kun je ook een foto maken van mijn bruidsjurk in de ochtend, als deze klaar hangt? Dat zag ik op je website…, zo mooi”

Laat een reactie achter