Bruidsfotografie Alkmaar – Bergen | Tina & Wesley

Trouwen in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee

 

Jaaaa, weer een thuis wedstrijd! Een bruidsreportage in Alkmaar. Ik start bij de bruidegom om de voorbereidingen vast te leggen. En alle mannen die hier zijn hebben gewacht met omkleden tot ik er was. Heel leuk! De mannen hebben het super gezellig.  Als een soort team kleed iedereen zich aan en helpen ze elkaar met stropdassen en manchetten.

En alle mannen die hier zijn hebben gewacht met omkleden tot ik er was. Heel leuk! Als een soort team kleed iedereen zich aan en helpen ze elkaar met stropdassen en manchetten.

Daarna stap ik in het volgende feestje: de oude slaapkamer van de bruid en haar zus en zusje.  Een echte meiden kamer! Ik word er blij van! De meiden zijn volop bezig met hun haar, make-up en de jurk. Als iedereen klaar is, is het tijd voor de first look in de achtertuin. Hier is genoeg ruimte zodat iedereen erbij kan zijn en ik ben blij met het licht.

Daarna stap ik in het volgende feestje: de oude slaapkamer van de bruid en haar zus en zusje.  Een echte meiden kamer! Ik word er blij van!

Na de first look vertrekken we voor een fotoshoot. Tina en Wesley hebben een bijzondere locatie uitgekozen. Het is de waterzuivering van PWN in Alkmaar. Je komt er niet zomaar in… De beheerder kwam speciaal om de hekken open te doen voor ons. De beheerder vond het overigens wel grappig, had nog niet eerder een verzoek van een bruidspaar ontvangen.

De beheerder vond het overigens wel grappig, had nog niet eerder een verzoek van een bruidspaar ontvangen.

De ceremonie is in het Vredeskerkje in Bergen aan Zee. Het type “pitoresk”, midden in de duinen en super romantisch. De taart en borrel is bij Herberg Jan in Heiloo. Een sfeervolle en moderne plek. Aansluitend wordt er uitgebreid getafeld (dit bruidspaar houdt daar enorm van) en uiteindelijk een knal van een openingsdans (Tina is fanatiek danser) en feest. Enjoy dit prachtige stel!

Het type “pitoresk”, midden in de duinen en super romantisch.

Meer zien? Volg Dufrasnes Fotografie op Instagram en Facebook!

1 Comment

  • september 25, 2018

    Ineke de Graaf

    Prachtig verhaal, prachtige foto’s

Leave a Reply